DOLAR 32,5576
EURO 34,6886
ALTIN 2492,745
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin Probiyotik İçeceği SEK’ten

    Türkiye’nin Probiyotik İçeceği SEK’ten
    12.09.2017
    A+
    A-

    SEK Probiyotik ile kolay sindirim

    Süt ve süt ürünleri sektöründe birçok ilke imza atan, ürünleriyle sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunan SEK, sindirim sistemini düzenleyerek bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan probiyotik içerikli içeceğini tüketiciyle buluşturdu.

    Vücudumuzu zararlı bakterilere karşı koruyan probiyotik bakteriler sayesinde sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan SEK Probiyotik, sağlıklı beslenmek isteyenlerin günün her saatinde tüketebileceği sağlıklı bir içecek.

    SEK’ten sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklığı güçlendirmeye destek olan kalsiyum ve protein kaynağı içecek

    Yenilikçi ürünlerin markası SEK, probiyotik içeceğini Türk damak tadına uygun olması nedeniyle yoğurt kültürü ve probiyotik bakteri kullanarak üretti. İçeriğindeki meyvelerin lezzetiyle de öne çıkan SEK Probiyotik, sindirim sistemini düzenleyerek bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor.

    Yoğurdun içecek haline probiyotik bakteri eklenerek üretilen, sade, ananas, çilek ve kayısı olmak üzere dört farklı çeşidi bulunan SEK Probiyotik, içeriğindeki protein sayesinde de uzun süreli tokluk hissi sağlayarak formda kalmak isteyenler için lezzetli bir alternatif sunuyor.

    Her gün düzenli olarak tüketildiğinde sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olan kalsiyum ve protein kaynağı SEK Probiyotik, mevsiminde toplanmış meyveli seçenekleriyle tatlı ihtiyacını da karşılıyor. SEK Probiyotik, 250 ml’lik aç kapa özelliği olan ergonomik paketiyle günün her saatinde taşınabilir bir formda tüketiciyle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.