DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü tasarımcı Joe Doucet’dan Nude için şık bir tasarım: O2 karaf koleksiyonu

    Ünlü tasarımcı Joe Doucet’dan Nude için şık bir tasarım: O2 karaf koleksiyonu
    07.07.2017
    A+
    A-

    Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude için “Camp” ve “Alba” ürünlerini tasarlayan dünyaca ünlü tasarımcı Joe Doucet, şimdi de O2 tasarımıyla karafları şıklık ve yalınlık ile buluşturdu.

    Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, ünlü tasarımcıların çizimleri ve Türkiye’deki ustaların yeteneğiyle camın en yalın halini yansıtıyor. Nude, kurşun içermeyen kristal cam tasarımları ile cam dünyasında benzeri bulunmayan bir şeffaflığı ortaya çıkarıyor.

    Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude, dünyanın saygın tasarımcılarıyla çalışıyor. Dünya markalarına yaptığı tasarımlarla bilinen Joe DoucetNude için birbirinden özel tasarımlar yaratıyor. Daha önce yaratıcılığı ve zarifliğiyle göz dolduran “Alba” ve “Camp” koleksiyonlarını tasarlayan Joe Doucet, Nude markası için yarattığı yeni “O2 ile karafa modern ve şık bir yorum getirdi.

    Dünyaca ünlü tasarımcı Joe Doucet Nude için üçüncü tasarımını yaptı

    Tasarımları Londra Tasarım Müzesi ve Saint-Etienne Uluslararası Tasarım Bienali’nde sergilenen Joe Doucet, birçok dünya markasına tasarımlar yapıyor. “Benim için önce konsept, sonra form gelir. Önce fikirden yola çıkarım” diyen Joe Doucet, Cooper Hewitt Ulusal Tasarım Ödülü ve Dünya Teknoloji Ödülü’ne layık görülmüş bir tasarımcı. 50 ayrı patent sahibi olan tasarımcı, “Camp”, “Alba” ve “O2” koleksiyonlarını tasarlayarak yaratıcılığını Nude markasının yalınlığı ile birleştirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.