DOLAR 32,4923
EURO 34,9454
ALTIN 2431,202
BIST 9803,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    URTİM yeni ürünlerini İngiltere’de görücüye çıkardı

    URTİM yeni ürünlerini İngiltere’de görücüye çıkardı
    06.11.2017
    A+
    A-

    İngiltere’de düzenlenen UK Construction Week fuarına katılan URTİM, AR-GE departmanı tarafından hazırlanan yeni ürünlerini görücüye çıkardı.

    Aralarında Haydar Aliyev Kültür Merkezi, Tüpraş Rafinerisi, Çamlıca Camii ve Star Rafinerisi gibi dev projelere hizmet veren URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri İhracat Müdürü Umut Söylemez, “Katılımcı olarak bulunduğumuz Britanya’nın en önemli iş platformlarından biri olan UK Construction Week bizim açımızdan çok verimli geçti. Ar-Ge çalışmalarımızın meyvesini aldığımız yeni ürünlerimizle yoğun ilgi gördük’’ dedi. Brexit kararı sonrası İngiltere’de alt yapı yatırımlarının yüzde 70’e yakın artırılacağını belirten Umut Söylemez, “İngiltere çıkan Brexit kararı ile yeni bir yapılanma içerisine giriyor. 2020 yılına kadar 70 milyar dolara yakın bir yatırım yapılması söz konusu. Biz de kalitemiz ve inovatif ürünlerimiz ile bu pazardaki yerimizi almayı hedefliyoruz. 10-12 Ekim 2017 tarihleri arasında İngiltere’nin Birmingham şehrinde gerçekleşen UK Construction Week fuarına AR-GE departmanı tarafından hazırlanan yeni ürünlerimiz ile güçlü bir katılım gerçekleştirdik. İngiltere’nin,  inşaat sektöründeki en önemli fuarında hali hazırdaki müşterilerimiz ve potansiyel alıcılarla buluşma fırsatı bulduk. URTİM, Türk sermayesi ve Türk mühendisleri ile uluslararası pazarlarda gelişen iş hacmi ile yer almaya devam edecek’’ diye konuştu.

     

    52 ülkeye ihracat

     

    52 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydeden Umut Söylemez, “İnşaatın yanı sıra endüstriyel tesisler, tersaneler, rafineriler ve çevrim santralleriyle de çalışıyoruz. Farklı sektörlere ve farklı ülkelere odaklanmış olmanın avantajlarını her zaman yaşıyoruz. Yurtdışında; Azerbaycan Socar Polymer HDPE Projesi, Rusya’daki Sibur Zapsib Projesi ve yine Rusya’da Yamal LNG Projeleri, İsrail’deki Ashalim Projesi, Irak Besmaya Enerji Santrali, Türkmenistan Aşgabat Gas to Gasoline gibi büyük projelere ürün tedarik ediyoruz” dedi.

     

    “CM-EXPO’da iş ortaklarımız ve potansiyel alıcılarımız ile buluştuk”

     

    Antalya’da 04-08 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşen ve birçok iş ortağıyla buluşma fırsatı sağlayan CM-EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı’na da katıldıklarını belirten Umut Söylemez, “Cibuti, Nijer, Benin, Cezayir, Mısır, Zambia, Umman, Irak, Etiyopya, Afganistan, İran, Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan ülkelerinden iş ortaklarımız ve potansiyel alıcılar ile buluşma fırsatı elde ettik. URTİM olarak bahsi geçen ülkelerde hali hazır varlığımızı koruyarak, ürünlerimizi rekabetin çok yoğun yaşandığı bu bölgelerde alıcılarla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.