DOLAR 32,4674
EURO 34,716
ALTIN 2434,46
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Usta Pideci’den bayram kampanyası

    10.08.2019
    A+
    A-

    ‘Pide işin ustasından yenir!’ mottosuyla yola çıkan Usta Pideci® Kurban Bayramı’na özel menüleriyle pide tutkunlarını sevindirecek

    Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri devi TAB Gıda bünyesinde ‘Pide işin ustasından yenir!’ mottosuyla yola çıkan ve kısa zamanda pide tutkunlarının gönlünü kazanan Usta Pideci® bayram mutluluğunu Usta’ya yakışır bir kampanyayla taçlandıracak.

    Usta Pideci®’yi rakiplerinden ayıran en büyük özelliği, 50 cm uzunluğunda doyurucu ürünleri ekonomik fiyata sunması. Özenle seçilen malzemeler, güvenilir kaynaktan gelen şarküteri ve dana eti ile klasik yöntemlere sadık kalarak usta eli ile hazırlanmış nefis pide çeşitleri sunan Usta Pideci®, Kurban Bayramı’na özel iki ayrı menü hazırladı.

    Pide tutkunlarının favorisi Patatesli Pide ve künefe 9,95 TL’den satışa sunulurken; Usta Karışık Pide ve künefeyi 17,95 TL’ye pide severler ile buluşacak. İki menüde de 2 TL fark ile orta boy gazlı içecek alınabilecek.

    ImageKampanya 10 Ağustos 2019 Cumartesi ile 18 Ağustos 2019 Pazar günleri arasında geçerli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.