DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uyuyan güzel Maje’nin kapsül koleksiyonu ile uyanıyor

    Uyuyan güzel Maje’nin kapsül koleksiyonu ile uyanıyor
    15.09.2017
    A+
    A-

    1980’lerin sonlarından esinlenerek hazırlanan bu kapsül koleksiyonu, çağın ikonik akşam görünümlerinden bazılarını yeniden yorumluyor.

    Romantik, şık ve eşsiz bir tarza sahip olan kısa ve uzun elbiseler, zevkli mücevher detayları ile zenginleştirilmiş vücudu tamamen saran küçük siyah bir elbise, göz kamaştıran uzun kollu payetli tulum ve cigarette pantolon ile eşleşen “akşam yemeği ceketi” ile mükemmel tasarlanmış görünümler sunuyor.

    Koleksiyonun en dikkat çekici parçalarından olan siyah uzun elbiseye tül detaylarıyla kontrast sağlanan bacak dekoltesine renkli nakış ve pullar eşlik ediyor. Şehvetli ve farklı özelliklere sahip kentsel gardırop, akşam şıklığını yansıtan t-shirt veya sweatshirtler pullu bomber ceket ile uyum sağlıyor.

    Grafik çizgiler kırmızı, altın ve gümüşün ışıltılı yansımaları ile koleksiyonda dikkat çekiyor. Yıldızlı, kalpli, pullu işlemeler, eğlenceli festival sembolleri ile renklenen tasarımlar kalp şeklindeki kırmızı ve altın renk seçeneği sunan çanta ile kombinleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.