DOLAR 32,5997
EURO 34,6968
ALTIN 2497,669
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Warm Up’ta yer alacak müzisyen ve gruplar belli oldu

    Warm Up’ta yer alacak müzisyen ve gruplar belli oldu
    11.07.2017
    A+
    A-

    Geçtiğimiz üç yılda hip hop’tan rock’a farklı türlerde üreten yeni nesil yerli sahneden genç müzisyenlere kendi kliplerini çekme imkanı sunan RedBull.com projesi Warm Up’ta bu yıl yer alan müzisyen ve gruplar belli oldu. Al’ York, Ethnique Punch, Loradeniz, Hedonutopia, Tolerance Break ve üniversite öğrencilerinin oylarıyla seçilen Mert Pamukçu bu yılki Warm Up’ta yer alarak Amsterdam’daki Red Bull stüdyolarında kayıt yapmak için hedeflerine yaklaşan isimler oldu.

    Yeni dönem grupların kendilerini gösterdiği ve dinleyicilere ulaştığı bir performans ve söyleşi videoları serisi olarak www. RedBull.com /music adresinde doğan Red Bull Warm Up bu sene de genç müzisyenlere destek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz üç yılda hip hop’tan rock’a farklı türlerde üreten birçok müzisyeni ağırlayan ve yeni nesil yerli sahneden 21 ayrı ismi dinleyiciye tanıtan Warm Up’ın yeni sezonuna genç ve umut vadeden altı yeni isim konuk olacak.

    Warm Up serisinin önceki yıllarında Alpman and the Midnight Walkers, Bubituzak, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Kamufle, Can Güngör, The Away Days, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Biz, Sapan, Gözyaşı Çetesi, Esas Çocuk, Nilipek ve İdil Meşe gibi gibi başarılı isimleri kamera karşına geçmişti.

    Warm Up’ın bu seneki konukları ise Al’ York, Ethnique Punch, Loradeniz, Hedonutopia, Tolerance Break ile üniversite öğrencilerinin oylarıyla seçilen Mert Pamukçu’dan oluşuyor. Katılıcımlar Warm Up projesiyle ilk profesyonel kliplerini çekme şansı yakalayacak. Aralarından seçilecek bir isim de Amsterdam’daki Red Bull stüdyolarında profesyonel olarak şarkılarını kaydetme fırsatı yakalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.