DOLAR 32,5068
EURO 34,9583
ALTIN 2440,583
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Watsons, Revolution ve I Heart Revolution markalarının Türkiye’deki 1. yılını kutladı

    19.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye pazarına girdiği andan itibaren en çok tercih edilen kozmetik markalarından olan Revolution ve I Heart Revolution, Türkiye’deki 1. yaşını kutladı.

    Sadece Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de satışa sunulan Revolution ve I Heart Revolution gerçekleştirilen etkinlikle yepyeni ve rengarenk ürünlerini de tanıttı.

    Watsons ile Türkiye’ye geldiği günden bu yana makyaj çantalarının vazgeçilmezi olan Revolution ve IHeart Revolution, The House Cafe Garden’da düzenlenen etkinlikte 1.yılını kutladı.

    Revolution ve I Heart Revolution yepyeni ürünleriyle ışıltınızı gittiğiniz her yere taşıyarak fark edilmenizi sağlıyor. Büyüleyici Revolution ve eğlenceli I Heart Revolution ürünleri, hayal dünyanızın kapılarını aralayarak benzersiz bir makyaj deneyimi sunuyor.

    1. Yaş Kutlamasında Yeni Ürünler de Tanıtıldı

    SophX’ten Extra Spice Far Paleti ile muhteşem dönüş

    Sevilen İngiliz vlogger Sophie’nin Revolution’ın yeni Extra Spice far paleti için seçtiği renkler baharatlardan ilham alıyor. Gündüz ve gece makyajının vazgeçilmezi olacak Extra Spice far paletinde her zevke ve tarza uygun 18 farklı renk seçeneği bulunuyor.

    Mükemmel kaşlar için: Revolution Brow Tint

    Revolution Brow Tint, jel formülü sayesinde boşlukları doldurarak belirgin kaşlara sahip olmanıza yardımcı oluyor. Taupe, Medium Brown ve Dark Brown renk seçenekleri bulunan ürün, kaşları sabitleyerek mükemmel bir biçimde şekillendiriyor.

    Revolution Renaissance Flick Eyeliner ile kusursuz çizgiler

    Siyah keçe uçlu likit eyeliner, kolay sürülen yapısı ile tek seferde mükemmel çizgilere ulaşmanıza yardımcı oluyor. Gözlere çarpıcı bir görünüm kazandıran Flick Eyeliner, makyajınıza sanatsal bir dokunuş katıyor.

    Ciltte porselen etkisi

    Revolution Fast Base Stick Fondöten, kolayca uygulanan stik formülü ile kusurları hızlı bir şekilde kapatmaya yardımcı oluyor. Mükemmel bir şekilde dağılan yapısı cildinizle bütünleşiyor. Uygulandığı andan itibaren cilde porselen efekti kazandırmaya yardımcı olan Fast Base Stick Fondöten, 8 farklı renk çeşidi ile her cilt rengi için alternatif oluşturuyor.

    I Heart Revolution’ın eğlenceli dünyasında kaybolmaya hazır olun!

    I Heart Revolution, Dragon’s Heart, Unicorn’s Heart ve Mermaid’s Heart koleksiyonları ile sizi rengarenk dünyasının içine çekiyor.

    Ejderhaların ihtişamından ilham alan Dragon’s Heart Far Paleti, bronz, altın, bordo ve kırmızı tonlarından oluşuyor. Dragons Metallic Ruj Serisi Legend, Faraway Flames, Fire Breathing, Dragon’s Blood ve Flame renkleri ile makyajını çekici dudaklarla tamamlamak isteyenleri bekliyor.

    Unicorn’s Heart Far Paleti ultra pigmentli pembe, yansımalı beyaz ve göz alıcı mor tonlarıyla mistik bir makyaj sunuyor. Unicorns Metallic Ruj Serisi, metalik ve saten bir bitişe sahip olan Whimsical, Fantasy, Immortal, Pink Wish, Fantasy Rea seçenekleri ile dudaklarda parıltılı ve göz alıcı bir görünüm vadediyor.

    Mermaid’s Heart far paleti, sihirli anlar için büyülü bakışlara sahip olabileceğiniz mavi ve turkuvazın tonlarından oluşan 12 renk seçeneği sunuyor. Mermaids Metallic Ruj Serisiise Enchanter, Shell Phone, Siren, Mythical ve Deep Under renkleri ile okyanusun büyülü dünyasını dudaklara taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.