DOLAR 32,5905
EURO 34,8589
ALTIN 2492,529
BIST 9703,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yatak odalarının ilham veren tamamlayıcıları: Makyaj Masaları

    Yatak odalarının ilham veren tamamlayıcıları: Makyaj Masaları
    16.07.2018
    A+
    A-

    Nostaljik bir detay olarak hafızalarımızda yer edinen makyaj masaları sezonun yeni gözdeleri olarak tekrar hızla hayatımıza girdi. Kişisel bakım ve güne hazırlık için kadınların kendilerine özel alanları olarak dikkat çeken makyaj masalarına yenilikçi bir yorum katan Enza Home, tasarım ve dekorasyon rehberi Enza Home Book 2018’de ilham veren makyaj masası tasarımlarını dekorasyon severler için bir araya getiriyor.

    Modern tasarımlarıyla insan ruhuna da hitap eden zamansız mekanlar yaratan Enza Home, yepyeni bir bakış açısı ve yenilikçi yaklaşımıyla 2018’de makyaj masalarını yeniden hayatımıza sokuyor. Enza Home’un dijital platformlarda ücretsiz olarak dekorasyon meraklılarıyla paylaştığı Enza Home Book 2018’de bu yıl yatak odalarına şıklık, işlevsellik ve stil katacak makyaj masaları ön plana çıkıyor.

    Kendinize ait bir köşe

    Enza Home’un kişisel bakım ve güze hazırlık için ideal bir köşe yaratan zarif makyaj masaları, özgün tasarımları ile yatak odalarını şık bir şekilde tamamlıyor, ayna ve saklama bölümleri ile de hayatı kolaylaştırıyor. Dinlenme ve yenilenmenin merkezindeki yatak odalarında kişisel bakım ürünlerini ve aksesuarlarını toplayan makyaj masaları, yatak odalarında düzen isteyenler için en ideal seçenek olarak ön plan çıkıyor.

    Makyaj masalarında 2018 trendleri

    • 2018’de alternatif saklama alanları yaratacak çağdaş tasarımlar ön planda. Dışarıdan bakınca çekmece olduğu belli bile olmayan şık saklama bölümleri, gözü yormuyor ve dekorasyona yalın bir şıklık katıyor.
    • 2018’de ahşaptan mermere radikal malzeme alternatifleri oldukça zengin. Makyaj masası seçiminizle yatak odanızın tarzına tek bir parçayla bambaşka bir hava katmanız mümkün.
    • Yalın geometrik tasarımlar hem retro hem de çağdaş bir tasarım anlayışını sunuyor. Geometrik kesimler ve detaylar, makyaj masasının odada kapladığı alanı da küçültüyor.
    • Metali özellikle de altın ışıltılarla dolu bir sezon bizleri bekliyor. Enza Home’un modern tasarımlarında kulplar ve ayaklarda da bu detay sıkça kullanılıyor.
    • Ayna sezonun yükselen trendi. Enza Home makyaj masaları değişik form ve tarzlardaki aynalarıyla hem yatak odalarına farklı bir hareket getiriyor hem de küçük ışık oyunlarıyla mekanı daha büyük, aydınlık ve ferah gösteriyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.