DOLAR 32,4735
EURO 34,9396
ALTIN 2436,455
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yatlarda ‘Yastık By Rıfat Özbek’ şıklığı

    Yatlarda ‘Yastık By Rıfat Özbek’ şıklığı
    11.07.2017
    A+
    A-

    En az evler kadar şık bir dekorasyonu hak eden yatlar, özel işlemeli, suzeni ve ikat desenli yastıklarla şıklık yarışına giriyor. Yastık By Rıfat Özbek’in Modern Classics 2 koleksiyonundaki farklı dekorasyon alternatifleri sunan yastıkları, tekne ve yat tutkunlarının tarzını yansıtıyor.

    Yastık By Rıfat Özbek, yatlara özel muhteşem tasarımlarıyla tekne yaşamını seven macera tutkunlarını yepyeni bir serüvene davet ediyor. Mavi, yeşil ve kırmızı gibi marin renklerin hakim olduğu Modern Classics 2 koleksiyonu, özel kumaş ve desenleriyle göz dolduruyor. Yastık By Rıfat Özbek’in lüksü ve estetiği yatlara taşıdığı yeni yat konseptli tasarımlarıyla farklı coğrafyalarda keşfe çıkabilirsiniz.

    Koton, ipek kumaşlar üzerine işlenmiş suzeni, ikat ve geometrik desenlerin soft renklerle buluştuğu tasarımlara“Yastık By Rıfat Özbek”in Nişantaşı ve modanın kalbi Londra’da yer alan mağazalarından ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.