DOLAR 32,5373
EURO 34,9489
ALTIN 2457,302
BIST 9882,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni nesil sayaçları ile kayıp – kaçağın önüne geçen Baylan, ICSG İSTANBUL 2019’da

    Yeni nesil sayaçları ile kayıp – kaçağın önüne geçen Baylan, ICSG İSTANBUL 2019’da

    5-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’nın (ICGS İstanbul 2019) ana sponsorlarından Baylan, fuarda standıyla dikkatleri üzerine çekecek.

    ICSG İstanbul 2019, 25-26 Nisan tarihlerinde enerjinin tüm paydaşlarını ağırlamaya hazırlanıyor. ICSG İstanbul 2019’un ana sponsorluğunu yapan Baylan Su ve Elektrik Sayaçları, yarım asırlık tecrübesiyle fuarda yenilikçi ürünlerini sergileyecek. ICSG İstanbul 2019’da yüzde yüz yerli ve milli ürünlerini enerjinin global oyuncuları ile buluşturacak olan Baylan, bakanlık onaylı ve elektronik Ar-Ge merkezlerinde yeni nesil uzaktan okumalı, su ve elektrik sayaçları üretimi yapıyor. Baylan’ın ICSG İstanbul 2019’da sergileyeceği ürünler arasında MID 2014/32/EU direktifineve OIML, TS EN ISO standartlarına uygun ürün yelpazesi içerisinde su ve elektrik sayacı modelleri bulunuyor. Baylan’ın hem zamandan tasarruf sağlayan hem de kayıp kaçakların büyük ölçüde önüne geçen su ve elektrik sayaçları hassas ölçümler yapıyor.

    Enerji sektörünün global buluşma noktası ICSG İstanbul 2019’da akıllı şehir ve şebekelere yön verecek tüm konular konuşulacak. Yurt içinden, dağıtım şirketlerinden, belediyeler,OSB’ler, enerji ve teknoloji firmalarından tüm sektör paydaşlarının yetkili isimlerinin yer alacağı ICSG İstanbul 2019 ayrıca, 40’a yakın ülkeden gelecek olan heyetleri ağırlayacak.

    10 bine yakın kişinin katılması beklenen; enerjiye dair sayısız etkinlik ve fırsata ev sahipliği yapacak olan ICSG İstanbul 2019’da ayrıca global enerjiye yön veren önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak.

    HHB Expo tarafından düzenlenen ICSG İstanbul 2019, Türkiye’nin dünyaya tanıtılmasında etkin rol alacak

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.