DOLAR 32,5
EURO 34,81
ALTIN 2476,972
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yepyeni bir renk koleksiyonu: Alligator Palazzo

    Yepyeni bir renk koleksiyonu: Alligator Palazzo
    19.03.2019
    A+
    A-

    Alligator Boya Palazzo renk koleksiyonu, minimalizm ve sadeliğin ön plana çıktığı İskandinav tarzından esintiler taşıyor. Tasarımcılar tarafından en çok tercih edilen renklerin başında gelen Palazzo serisi modern bir dekorasyonun olmazsa olmazı. Mart ayı itibariyle tüm tasarımcıların ve tüketicilerin beğenisine sunulan yeni renk koleksiyonu, dekorasyonda hiçbir zaman modası geçmeyecek sadeliği ön plana çıkartıyor.Günümüz koşuşturmalı hayatı içinde özellikle evinde huzur ve sadeliği arayanların kendilerinden izler bulacağı Palazzo serisi renkleri toprak ve gri tonlarını bünyesinde barındırıyor.

    Sektördeki yeri ve konumlandırması itibari ile Tüketici Odaklı, Sağlıklı ve Çevreci, Profesyonel Çözüm yaklaşımı ile yenilikçi ve gelişmeleri sektöre sunmayı görev edinmiş bir marka olma yolunda ilerleyen Alligator Boya, 2004 yılından beri daha iyi ve prestijli ürünlere arzu duyan tüketici grubunun ihtiyaçlarını karşılayarak, üst düzey hizmet anlayışı ile yaşam alanlarına değer veren, tüketicisine dekorasyon özelinde de seçimler sunarak zevkli mekânlar sunuyor.

    Alligator Boya’nın nötral toprak ve gri tonlarından oluşan yepyeni Palazzo renkleri serisinin tercih edildiği mekanlarda öncelik, İskandinav ülkelerinde olduğu gibi doğal ışık kullanılmasından yana. Mum ya da abajur gibi soft ışık veren aydınlatmalar da bu alanlar için iyi birer alternatif oluşturuyor.

    Alligator Boya’nın Palazzo renklerini; İpeksi Mat parlaklıktaki iç cephe boyası Alligator Leona veya Mat dokusuyla Alligator Moss ürünleriyle yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.