DOLAR 32,5686
EURO 34,8038
ALTIN 2497,599
BIST 9454,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yepyeni Hydragenist Eye Gel ile kusursuz bakışlara sahip olun

    Yepyeni Hydragenist Eye Gel ile kusursuz bakışlara sahip olun
    08.08.2018
    A+
    A-

    Güzelliğe adanan 40 yıllık tecrübe ile güçlü kadınların ışığını yansıtmasına destek olan LIERAC, oksijen vererek bakım yapan ilk* göz çevresi bakım serisini sunuyor. Doku oksijenizasyonu estetik tekniğinden ilham alınarak geliştirilen inovasyon sayesinde göz çevresinin oksijene doyarak nemli, dolgun ve pürüzsüz bir form kazanmasına yardımcı olur.

    Cildimize oranla daha ince yapılı, kurumaya ve mimik hareketleri sebebiyle ince çizgi oluşumuna yatkın göz çevresi; Hydragenist serisinin en yeni üyesi Eye Gel ile derinlemesine nemlenir, canlanır ve pürüzsüzleşir. Nemsizlik nedeniyle oluşan kırışıklıkları vitamin takviyesi, saf oksijen ve hyalüronik asit püskürtmesi ile düzeltir. Göz altında oluşan şişlikler ve koyu halkalara ödem atıcı doğal ekstre ile müdahale eder.

    Hydragenist Eye Gel parmak uçlarıyla uygulandıktan sonra soğuk etkili aplikatör başlığı kullanılır ve mükemmel pürüzsüzleştirici etki sağlanır. Her gün düzenli kullanımda 1. Aydan itibaren gözle görünür etki Hydragenist Eye Gel Hydra-Smoothing’de!

     

    HYDRAGENİST SERİSİNİN DİĞER ÜRÜNLERİ

    HYDRAGENIST MOISTURIZING CREAM OXYGENATING REPLUMPING

    Kuru ve Çok Kuru Ciltler için Oksijen Veren Dolgunlaştırıcı, Nemlendirici Krem

    Nem oranı düşük olan kuru ciltler, daha erken bir dönemde kırışıklık görünümü ile karşı karşıya kalır. Hydragenist serisinde yer alan kuru ve çok kuru ciltler için oksijen veren dolgunlaştırıcı nemlendirici krem, kırışıklıkları ve ince çizgileri pürüzsüzleştirir. Cildi nemlendiren, besleyen, dolgunlaştıran krem, taze ve ışıltılı bir cilt görünümü sağlar. Hyaluronik asit, biomimetik oksijen ve vernonia yapraklarından oluşan Hydra O2 kompleks sayesinde, taze ve ışıltılı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

     

    HYDRAGENIST MOISTURIZING CREAM-GEL OXYGENATING REPLUMPING

    Normal ve Karma Ciltler için Oksijen Veren Dolgunlaştırıcı, Nemlendirici Krem – Jel

    Normal ve karma ciltler, kuru ciltlere oranla daha geç kırışsa da sarkma riski daha fazladır. İşte bu nedenle erken yaşlarda önlem almak oldukça önemlidir. Hydragenist’in normal ve karma ciltler için oksijen veren dolgunlaştırıcı nemlendirici krem-jel’i matlaştırıcı mikro pirinç pudraları ile zenginleştirilmiş içeriğiyle yağlı cilt görünümünü engeller. Cildi nemlendiren, dolgunlaştıran krem-jel, kırışıklıkları ve ince çizgileri pürüzsüzleştirir. Hyaluronik asit, biomimetik oksijen ve vernonia yapraklarından oluşan Hydra O2 kompleks sayesinde, taze ve ışıltılı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

     

    HYDRAGENIST MOISTURIZING SERUM OXYGENATING REPLUMPING

    Oksijen Veren Dolgunlaştırıcı, Nemlendirici Serum

    Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde sahip olmanın yolu, cildi doğru nemlendirmekten geçer. Tüm cilt tipleri için ideal olan Hydragenist nemlendirici serum, içeriğindeki Hydra O2 kompleks sayesinde, cildi anında nemlendirir. Yoğun dolgunlaştırıcı etkiye sahip serum, kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünü azaltır. İkinci cilt etkisi sunan serum, içeriğinde bulunan gül , yasemin, gardenyanın etkileyici kokusuyla kusursuz bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

     

    HYDRAGENIST MOISTURIZING MIST

    Uyandığınız andan itibaren dolgun bir cilt sağlayan nemlendirici sabah misti

    Cildi güne hazırlayan pürüzsüzleştirici ve nemlendirici mist.

    Strese direnç kazandıran Rhodiolia gülü özü ve doku oksijenizasyonu (Hydra O Kompleks) ile geliştirilen teknoloji sayesinde hücre solumunu ve enerji üretimini arttırır. Yüksek antioksidan etki ile cilde dolgunluk ve nem verir. Gündüzleri, günlük cilt temizleme ritüelinizden sonra parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Viskoelastik _şekil alma hafızalı polimer yapı, cildi anında yumuşatır ve bütün hücrelere derinlemesine işler.

     

    HYDRAGENIST MOISTURIZING RESCUE MASK

    Oksijen Veren Dolgunlaştırıcı, Yoğun Nemlendirici Maske

    Yoğun nemsizlik yaşayan ciltler için ideal olan Hydragenist maske, oksijen veren Hydra O2 kompleks, gliserin ve çiçek yağları sayesinde cildi anında nemlendirir ve dolgunlaştırır. Kırışıklıkları ve ince çizgileri pürüzsüzleştiren balsamın kokusu gül, yasemin, gardenya notalarının eşsiz birleşimidir.

     

    HYDRAGENIST LIP BALM

    Dolgunlaştırıcı Ve Nemlendirici Dudak Balmı

    İçeriğindeki gül mumu ve shea yağı özleri ile dudağınıza nemlendirici ve koruyu etki sağlarken, hyalüronik asit ile dolgunluk vererek rahatlık hissi verir. Derinlemesine nemlendirici özelliğe sahip dudak bakmı doğal ve pembe olmak üzere iki renk seçeneği sunar.Dudaklarınızı; hava kirliliginden, UV ışınlarından, soğuktan, rüzgardan ve klimanın etkisinden korumak için her zaman kullanabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.