DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yönetmen Merve Gezen ‘Scrabble’ ile ECU – Avrupa Bağımsız Film Festivali’ndeydi

    Yönetmen Merve Gezen ‘Scrabble’ ile ECU – Avrupa Bağımsız Film Festivali’ndeydi
    25.04.2017
    A+
    A-

    21-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Paris’te gerçekleşen 12. ÉCU – Avrupa Bağımsız Film Festivali’nin bu yılki Avrupa Dışı Kısa Film yarışma kategorisinde aralarında Amerika, Kanada, İsrail ve İran’ın da bulunduğu toplam sekiz yönetmenle ile birlikte Merve Gezen de yer aldı. Festival’e başvuran yaklaşık 3000 film arasından seçilen “Scrabble” ile Gezen festivalde beğeni topladı.


    Bağımsız film festivallerinden biri olan, dünyanın en dikkat çeken yenilikleri ve yaratıcılığı ile sinemayı kucaklayan 12. ÉCU – Avrupa Bağımsız Film Festivali’nin bu yılki Avrupa Dışı Kısa Film yarışma bölümünde yer alan yönetmen Merve Gezen, filmin gösteriminin yanı sıra “Women Speak Indie” konulu söyleşiye de konuşmacı olarak katıldı. Dünyanın dört bir yanından festivalde yer alan kadın yönetmenler ile; “Dünyada kadın yönetmen ve bağımsız film çekmenin önemi” ile “Film finansmanı” üzerinde konuşan Gezen, söyleşide büyük ilgi gördü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.