DOLAR 32,5836
EURO 34,8186
ALTIN 2492,774
BIST 9510,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ZEKİcee 23 Nisan’da kapılarını açıyor

    ZEKİcee 23 Nisan’da kapılarını açıyor
    20.04.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de ilk kez uygulanacak, çocuk gelişiminde yeni bir yaklaşımla hayata geçirilen yaratıcı çocuk etkinlikleri atölyesi ZEKİcee 23 Nisan’da kapılarını açıyor.

    Çocukların içindeki yaratıcılığı açığa çıkaracak, güçlü yönlerini besleyecek, eğlenerek öğrenme metodu ile sanatı ve bilimi de keyifli hale getirecek atölyeler,  23 Nisan’da çocuklarla ve ebeveynlerle tanışacak.

    Alanında uzman eğitmenler, psikolog ve çocuk gelişimi uzmanlarının, eğitim danışmanı Figen Baydar koordinatörlüğünde uzun süren çalışmaları neticesinde oluşturulan yaratıcı atölyeler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Panora AVM’de bulunan merkezinde faaliyete başlayacak.

    Çocuklar, yeni nesil yaratıcı etkinlik atölyeleri ile üretmenin hazzını yaşayacak…

    Yaratıcı atölyeler ve kazanımları hakkında bilgi veren, ZEKİcee’nin fikri haklar sahibi ve Eğitim Danışmanı Figen Baydar, “Türkiye’de ilk kez uygulayacağımız, yeni bir yaklaşımla hayata geçirilen çok çeşitli yaratıcı etkinlik atölyelerimiz ve tüm atölyelerimizin bir çıktısı olacak. Çocuklarımız keyifle öğrenmenin yanı sıra ortaya çıkardıkları ürünle üretmenin de hazzını yaşayacak. Onların yaşam yolculuğunda pusula görevi üstlenmek ve bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda onlara böyle bir hediye vermek için çalıştık. Bu bayram hayatlarında belki de bir dönüm noktası olacak ” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.