DOLAR 32,5392
EURO 34,8701
ALTIN 2423,555
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Zühre’den gençlere özel koleksiyon

    Zühre’den gençlere özel koleksiyon
    13.08.2018
    A+
    A-

    2018 ilkbahar – yaz koleksiyonuna özel hazırladığı dinamik modellerle Zühre; bu sezon tesettür giyim tercih eden gençlerin vazgeçilmezi oluyor. Doğadan ve gençlerin enerjisinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda mavi, pembe ve beyaz renkli tasarımlar işlemeli detaylarıyla ön plana çıkıyor.

    Yaklaşan yaz aylarıyla beraber koyu renkler yerini daha açık, canlı renklere bırakırken; gençler için hazırladığı özel koleksiyonu ile Zühre, dolaplardaki yerini almaya başlıyor. Zühre’nin 2018 ilkbahar yaz sezonu için hazırladığı genç koleksiyonda keten, tül ve şifon ürünler tesettürlü gençlerin ‘love mark’ı oluyor.

    Rahatlığın anahtarı keten ürünler

    Zühre, yeni sezon ürünlerinde gök mavisi, pembe, yeşil ve pastel tonlarını ön plana çıkararak gençlere uygun modeller sunuyor. Yaz sezonunun kurtarıcısı keten kumaş ile hazırlanan pardesüler, tunikler ve yelekler, bahar renkleriyle süslenmiş eşarplar ile kombinlenebiliyor.

    Rahatlığı vaat eden keten kumaşlı ürünleri floral desenli detaylar ve işlemelerle süsleyen Zühre, şık görünmek isteyenlere de alternatifler sunuyor. Her zevke uygun ürün seçenekleri sunan Zühre’nin ürün portföyüyle, keten pardesü modellerinin yanı sıra, koleksiyonda yer alan keten tunik modelleriyle de hem şık hem spor kombin gerçekleştirilebiliyor.

    Beyaz ve genç tasarımlar

    Zühre’nin gençlere özel hazırladığı koleksiyonun en dikkat çeken ve tercih edilen ürünlerini beyaz oversize gömlekler oluşturuyor. Gençlerin enerjisini yansıtan gömlekler maxi boy, oversize seçeneklerinin yanı sıra tül ve floral motif detaylarıyla beğeni kazanıyor.

    Yazın sıcaklığında ferah ve enerjik hissettirecek tasarımlarla güneşe doyacağınız Zühre koleksiyonundan pek çok modelle kombin oluşturmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.