DOLAR 32,3657
EURO 34,7986
ALTIN 2394,061
BIST 10268,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “1 Numaralı Markalar” ödülleri sahiplerini buldu

    “1 Numaralı Markalar” ödülleri sahiplerini buldu
    21.11.2023
    A+
    A-

    14. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi sonrasında düzenlenen ve Melda Yücel’in sunumuyla gerçekleşen törende 1 Numaralı Markalar” ödülleri sahiplerini buldu.

    Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14. sü düzenlenen “AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi” 20 Kasım Pazartesi günü ALKAŞ iş birliğiyle İstanbul Swissotel’de gerçekleştirildi. Zirvede, aynı zamanda “1 Numaralı Markalar” ödülleri de sahiplerini buldu. AVM’lerde “En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları”, AYD – AKADEMETRE Research işbirliğiyle Esomar ve Güvenilir Araştırma Belgesi standartlarına uygun biçimde gerçekleştirilen araştırma ile belirleniyor. Araştırma, AVM yoğunluğu olan 25 farklı ilde yaklaşık 2.400 AVM müşterisi ile hanelerde yüz yüze görüşme metoduyla gerçekleştiriliyor. Çalışma sonucunda 20 kategoride birinci olmaya hak kazanan markalara ödül veriliyor.

    Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan AYD Başkanı Nuri Şapkacı, “Günümüzde markalar, sadece ürün ve hizmet satmakla kalmıyor, aynı zamanda tüketici deneyimini şekillendiriyor ve sektörümüzü ileriye taşıyorlar. Bu ödüller de yalnızca başarıyı değil, aynı zamanda sürekli yenilenmeyi simgeliyor. Perakende sektörü, her geçen gün dönüşüyor ve gelişiyor. Bu değişim, AVM yatırımcıları ve markalar arasındaki iş birliği ve dayanışma açısından büyük önem taşıyor. Birlikte hareket etmek, tüketicilerin beklentilerine cevap vermek ve en önemlisi birbirimizden öğrenmek ve paylaşmak, hepimizi daha güçlü kılıyor. Güzel bir rekabetin yaşandığı “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Markalar” araştırmasında, halkımızın tercih ve beğenisini kazanarak ödüle değer görülen perakende markalarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca araştırmamızın ve ödül törenimizin gerçekleşmesindeki katkıları nedeniyle Akademetre Research Company’e teşekkür ediyorum.” dedi.

    “1 Numaralı Markalar”

    Aksesuar: Zen Pırlanta

    Günlük Spor Giyim: Mavi

    Bebek Ürünleri/Oyuncak: Ebebek

    Spor Malzemeleri: Decathlon

    Teknoloji Perakendeciliği: MediaMarkt

    Self Servis Restoran: Burger King

    Ayakkabı/Çanta: Instreet

    Kişisel Bakım/Kozmetik: Watsons

    Ev Tekstili/Dekorasyon: English Home

    Çocuk Giyim: LC Waikiki

    Kafe: Kahve Dünyası

    Teknoloji Üreticisi: Arçelik

    Restoran: Tavuk Dünyası

    Kadın İç Giyim/Çorap: Penti

    Kitap/Müzik/Hobi: D&R

    Yapı Market: Koçtaş

    Erkek Giyim: Kiğılı

    Kadın Giyim: Koton

    Anchor Mağaza: Boyner

    En Beğenilen Marka Yüzü: Hadise – Koçak

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.