DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    10. Motobike Istanbul renkli görüntülerle başladı

    10. Motobike Istanbul renkli görüntülerle başladı
    23.02.2018
    A+
    A-

    Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen ve Aytemiz ana sponsorluğunda gerçekleşen motosiklet, bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği Motobike Istanbul İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuarın açılışı Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdür’ü Tayfun Yardım, Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke ve MOTED Başkanı Bülent Kılıçer tarafından yapıldı.

    Yeni Modeller İlgi Görüyor

    Bu yıl 10. kez kapılarını açan Motobike Istanbul her zamankinden çok daha renkli ve heyecanlı başladı. Ziyaretçiler bu yıl da önemli motosiklet markalarının yeni modellerini yakından görme fırsatı yakaladı. Sektörün önemli motosiklet markalarının ardı ardına yaptığı yeni model lansmanları ile renklenen fuar, dört gün boyunca devam edecek ve tüm motosiklet ve bisiklet tutkunlarını ağırlayacak. Dünyanın önde gelen markalarının en yeni modelleri ile buluşan motosiklet kullanıcıları, fuarın ana sponsoru olan Aytemiz’in hizmetleri hakkında da bilgi alabiliyor. Motosiklet kullanıcılarının güvenli ve konforlu akaryakıt alışverişi yapmasını sağlayan “Motorcu dostu istasyon” projesini hayata geçiren ve bununla birlikte, motosiklet kullanıcılarına istasyonlar dışında da fayda sağlama amacıyla yine motosiklet sürücülerini önceleyen, sabit ve gezici eğitim programı üzerine kurulacak yeni kurumsal sosyal sorumluluk projesini 2018 yılında hayata geçirmeye hazırlanan Aytemiz, fuar süresince motosiklet kullanıcılarına avantajlar sunuyor.

    MOTED’in “Biz Trafikte de Aileyiz” Projesi Ses Getiriyor

    Trafik kültürüne dayanışmanın esas olduğu yeni bir perspektif kazandırmayı amaçlayan Motosiklet Endüstrisi Derneği MOTED’in yeni sosyal projesi “Biz Trafikte de Aileyiz” fuarda tanıtılmaya başlandı. Özellikle motosiklete ilişkin toplumun büyük bir kesimindeki mevcut hoşnutsuzluğu gidermek, toplumda motosiklet kullanımına yönelik bilinç geliştirebilmek ve motosiklet kültürünü daha geniş kitlelere anlatabilmek için projeler hayata geçiren MOTED’in bu yeni projesi ziyaretçilerden ve katılımcılar tarafından ilgi gördü.

    “Motobike Academy” bu yıl yine dopdolu

    Etkinlik, seminer ve atölye çalışmaları ile “Motobike Academy” bu yıl yine dopdulu. Dört gün boyunca motosiklet ve bisiklet sektöründen önemli konuklar Yigit Top’un moderatörlüğünde ziyaretçilerle buluşuyor. Dakar’da yarışan Türk pilotlar Selçuk Bektaş, Koray Özkaplan, Serkan Özdemir, Şakir Şenkalaycı ve daha birçok önemli ismin yanı sıra kadın motosiklet kullanıcıları Asil Özbay, Gülşah Merve Yüksel, Özge Öztimur, Nesli Avcı, Adile Yavuz, İlayda Yağmur Yılmaz, Şebnem Şengül ile sohbet şansı ziyaretçileri bekliyor.

    Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu’nu anma programları da Motobike Istanbul boyunca devam edecek.

    Dış alandaki gösteri alanında, KTM sponsorluğunda Rok Bagoros ve Birkan Polat motosiklet şovları başladı ve dört gün boyunca devam edecek. Ayrıca, ödüllü “gymkhana” yarışları da ziyaretçilerini bekliyor.

    Özel yapım ya da kişiselleştirilmiş motosiklet ve bisikletlerin sergileneceği “custom” alanı ise özel yapım motosiklet ve bisiklet meraklılarını ağırlıyor.

    Her Bilete Bir Çekiliş Hakkı Motobike Istanbul’da

    Motobike Istanbul’un hediye çekilişi geleneği 10. yılında da devam ediyor. Fuar ziyaretçileri Biletix.com üzerinden alınan biletlerdeki kod ile motobikeistanbulcekilis. com adresine girerek birbirinden değerli hediyeleri kazanma şansına sahip olabilecekler. Çekilişte 1 kişi Ducati Multistrada 950 2017 Model Motosiklet, 1 kişi BMW G 310 R 2017 Model Motosiklet, 1 kişi KTM Duke 250 2017 Model Motosiklet, 3 kişi Harley Davidson Deri Ceket, 3 kişi Teknotakip Motosiklet Takip Cihazı, 3 kişi 500 TL Hediye Puan Değerinde Aytemiz Kart kazanma şansı yakalayacak ve kazananlar 2 Nisan 2018 Pazartesi günü Sözcü gazetesinden ve Motobike Istanbul’un resmi facebook ve instagram hesaplarından ilan edilecek.

    Fuara dair ayrıntılar Motobike Istanbul’un resmi web sitesinden, facebook ve instagram hesaplarından takip edilebilir.

    Destekleyenler

    BİSED – Bisiklet Endüstrisi Derneği

    MOTED – Motosiklet Endüstrisi Derneği

    MOTODER – Motosiklet Sanayicileri Derneği

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.