DOLAR 32,5622
EURO 34,9914
ALTIN 2422,669
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    148 aile yıl sonunda Mars’ta yaşayacak

    148 aile yıl sonunda Mars’ta yaşayacak
    16.02.2018
    A+
    A-

    Tekstil sektöründeki 25 yılı aşkın tecrübesiyle; birikim ve kalitesini Avrupa’daki bir çok ülkeye taşıyan Metraco İthalat İhracat ve Tic. A.Ş, gayrimenkul sektörüne Mars19 Apartments projesiyle giriş yaptı.  Avcılar’da inşa edilen Mars19 Apartments’da yaşam; yılın son çeyreğinde başlayacak.

    Tekstil sektöründeki 25 yılı aşkın tecrübesiyle; birikim ve kalitesini Avrupa’daki bir çok ülkeye taşıyan Metraco İthalat İhracat ve Tic. AŞ gayrimenkul sektörüne Mars19 Apartments projesiyle giriş yaptıİstanbul’un en hızlı gelişen ve değerli lokasyonlarından biri olan Avcılar’da, ilçenin yeni prestij caddesi Firuzköy Bulvarı’nda yükselen Mars19 Apartments projesi, yılın son çeyreğinden itibaren 148 şanslı aileye ev sahipliği yapacak.

    Satış ofisinde düzenlenecek bir basın toplantısıyla vitrine çıkmaya hazırlanan Mars19 Apartments projesi, geniş ve ferah balkonlara sahip özenle tasarlanmış, aileleri hedefleyen butik bir proje.

    1+1’den 3,5+1’e farklı tip daire seçeneklerine yer veren proje, geniş ve ferah balkonları, konforlu yaşam alanları, bahçesindeki rengarenk çiçekleri, dinlendirici görüntüsü ve sesiyle huzur veren göleti ile yaşayanların hayatını güzelleştirmeye hazırlanıyor.

    Şehrin merkezinde, özel bir yaşam alanı sunan Mars19, kapalı otoparkı, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odaları, akıllı ev sistemi, kafe ve sosyal alanları ile güvenlik, konfor ve huzuru birarada sunacak.

    Deniz ve Şehir Manzaralı 3 Cepheli Daireler;

    Üniversite, okul, hastane, eczane, semt pazarı, AVM, metro ve metrobüs durağı gibi temel ihtiyaçlar için gerekli tüm noktalara yakınlığı ile hayatı kolaylaştıran Mars19’da her dairenin en az bir balkonu bulunuyor. 4 yanı ferah ve geniş balkonlar ile çevrili olan bloklar, bölgedeki siteler arasında farkını ortaya koyuyor.

    Mars19 Apartments’da yer alan 3 cepheli daireler, sakinlerine günün her saatinde güneşin keyfini yaşatırken, peyzaj, deniz, göl ve şehir manzarasını da dairelere taşıyor. Ortalama metrekare fiyatının 4 binbeşyüz TL seviyesinde belirlendiği projede sadece 9 adet olan, aile tipi 1+1 dairelerin satış fiyatı 424 bin lira, 2+1 Amerikan tipi konutların satış fiyatları 437 bin lira, 2+1 normal tip konutların satış fiyatları 634 bin lira, 2+1 tipi dubleks dairelerin satış fiyatı 752 bin lira, 3+1 tipi dairelerin satış fiyatı 851 bin lira, 3+1 dubleks dairelerin satış fiyatı bir milyon 76 bin lira, 3,5+1 dairelerin fiyatları da 1 milyon 17 bin lira seviyesinden başlıyor.

    150 milyon TL büyüklüğe sahip projenin detayları  1 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek basın toplantısı ile açıklanacak. Metraco AŞ’nin de tanıtılacağı toplantıya Metraco Yönetim Kurulu Başkanı Emin Cem Okcu, Metraco Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mürşide Okcu,  Metraco Projelerden Sorumlu Genel Müdürü Levent Deveci ve Mars19 Satış ve Pazarlama Direktörü Seda Aslan ev sahipliği yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.