DOLAR 32,3329
EURO 35,1892
ALTIN 2246,671
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Adore Oyuncak merakla beklenen 44 Kedi oyuncaklarını çocuklarla buluşturuyor

    Adore Oyuncak merakla beklenen 44 Kedi oyuncaklarını çocuklarla buluşturuyor
    14.11.2019
    A+
    A-

    Müzik ve arkadaşlık dolu hikayeleriyle çocukların sevgisini kazanan 44 Kedi’nin sevimli kahramanları çizgi filmden sonra oyuncaklarıyla da çocukların dünyasını renklendirmeye geliyor.

    İyi kalpli kediler Lampo, Milady, Pilou ve Köfte’nin maceralarını anlatan ve Temmuz ayından itibaren Cartoon Network’te ekrana gelen 44 Kedi’nin birbirinden sevimli oyuncakları Adore Oyuncak aracılığıyla raflarda yerini alıyor.

    44 Kedi karakterlerinin figürleri ve peluşlarından oluşan oyuncak setleri çocuklara, herkesin yardımına koşan kedilerin iyiliksever dünyasını paylaşma ve “Buffy Kediler” müzik grubuna eşlik etme şansı verecek. Aksesuarlar ve araç setleri ile zenginleştirilen oyuncaklar, çocukların kendi maceralarına çıkmaları için ilham olacak.

    Eğitici mesajları ve güldüren sahneleriyle öne çıkan 44 Kedi’nin oyuncakları da hem ailelerin hem de çocukların kalbini kazanacak.

    Winx Club’ın yaratıcısı Rainbow Stüdyosu tarafından yaratılan 44 Kedi, 2-6 yaş arası okul öncesi çocuklara hitap ediyor. Müzikleriyle de çocukların hayal dünyasına dokunan seride yer alan şarkılar İtalya’nın ünlü çocuk şarkı yarışması Zecchino D’Oro’nun arşivinden seçilmiş.

     

    İtalya’da Rai Yoyo kanalında muhteşem bir başlangıç yapan 44 Kedi, kanalın en çok izlenilen çizgi filmi olmasının yanı sıra İtalya’da tüm zamanların en çok izlenen ilk 5 çizgi film arasında yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.