DOLAR 32,4927
EURO 34,782
ALTIN 2419,631
BIST 9674,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TXO, FSummit’te yatırımcı ve çözüm ortaklarıyla biraraya geldi

    TXO, FSummit’te  yatırımcı ve çözüm ortaklarıyla biraraya geldi
    27.03.2023
    A+
    A-

    Gıda sektöründe gerçekleştirdiği projelerle tanınan TXO, Antalya FSummit kapsamında, 20-21 Mart tarihlerinde gastronomi sektörünün önde gelen markaları, sektör bileşenleri ve profesyonellerle bir araya geldi.

    Mekân, ürün ve endüstriyel mutfak çözümlerinde çağdaş yaklaşımlarıyla önemli referanslara sahip olan TXO, HORECA noktaları başta olmak üzere, soğuk, sıcak ve nötr sergileme hatları, soğutma sistemleri, inşaat işler, endüstriyel mutfak ekipman ve projelendirme hizmetleriyle, III. Uluslararası Turizm ve Gastronomi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSummit’te yerini aldı.

    TXO’nun kurucu ortaklarından Ali Çetin ve tüm TXO ekibi etkinlik süresince standı ziyaret eden sektör profesyonelleriyle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Yurt içi ve yurt dışında hayata geçirdiği birçok başarılı projede imzası olan TXO, tamamı otel, restoran, butik market, kafe ve bistro gibi nihai tüketiciyle sıcak ilişki kurulan, taze gıda satışı yapılan mekân sunumlarıyla dikkat çekti.

    Ali Çetin ilk kez katıldıkları FSummit ile ilgili, TXO olarak bu organizasyonun parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, “sektörün duayenleri ile bir arada olmak, onları standımızda ağırlamak bizi onurlandırdı. Turizm ülkemiz için çok büyük bir değer. Ülkemizin doğal ve tarihi zenginliğinin yanında, gastronomi alanındaki potansiyelini de kullanabilmesi için gastronominin bu bölgedeki gelişimini desteklemek çok önemli. FSummit burada devreye giriyor ve bu konuya ciddi katkı sunuyor’ dedi.

    İstanbul merkezli bir firma olarak ulusal ve uluslararası sektör bileşenleriyle bir araya geldiklerini de belirten Ali Çetin; “Gastronomi sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerle, yeni yatırımcılarla görüşmeler gerçekleştirdik. Etkinlik öncesi yaptığımız çalışmaları sunma fırsatı bulduk diyerek FSummit etkinliğiyle ilgili görüşlerini de aktardı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.