DOLAR 32,4287
EURO 34,4033
ALTIN 2488,608
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alarko Carrier Martech 2023’ten ödülle döndü! 

    Alarko Carrier Martech 2023’ten ödülle döndü! 
    27.03.2023
    A+
    A-

    İklimlendirme sektörünün öncülerinden Alarko Carrier, Branchsight bilgi teknolojileri iş birliğiyle hayata geçirdiği “Alarko Carrier Dijital Bayim” platformu uygulaması ile Martech Awards 2023’te, “en iyi teknoloji kullanımı” ödülünü kazandı.  

    Dijital dönüşüme en çok yatırım yapan şirketlerin başında gelen Alarko Carrier, pazarlama alanındaki yaratıcı teknolojilerin değerlendirildiği Martech Awards 2023’te, en iyiler arasında yerini aldı. Branchsight bilgi teknolojileri ile birlikte yürüttüğü yeni uygulama, Bayi Dijital Pazarlama Yönetimi Kategorisi’nde B2B alanında “en iyi teknoloji kullanımı” ödülünü kazandı. 

    Uygulama satışlara da olumlu katkı sağlıyor

    Ödüllü Platformda Alarko Carrier yetkili satıcıları, kurumsal prosedürler kapsamında hazırlanmış dijital ürün reklamlarını, kendi bulundukları satış bölgelerinde yine kendi isimleri ve yönlendirme aksiyonları ile sosyal medyada yayınlayabiliyor. Ayrıca yetkili satıcılar uygulama ile Alarko Carrier’ın ulusal reklam aksiyonlarının onaylanmış reklam görselleri ile istedikleri dönemde dijital reklam çalışmalarını kurgulayarak yayınlayabiliyor. Uygulama, yetkili satıcıların dijital farkındalığını artırmakla beraber satışlarına da olumlu yönde katkı sağlıyor.

    Uygulama içerisinde yayına alınan reklamlarda tüketicilere tek tıklama ile mesaj gönderebilme, telefon edebilme ve yetkili satıcı lokasyonu için yol tarifi bilgisi alma gibi çözümler de sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.