DOLAR 32,5223
EURO 34,8736
ALTIN 2485,527
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altınbaş Üniversitesi’nde LAMP 83 farkı…

    Altınbaş Üniversitesi’nde LAMP 83 farkı…

    Uluslararası eğitim alanında atılımını sürdüren Altınbaş Üniversitesi’nin İstanbul Gayrettepe’de yer alan merkez kampüs aydınlatmasını LAMP 83 üstlendi. 

    Dokuz fakültesi ve 3.000’den fazlası yabancı, toplam 10.000’in üzerinde öğrencisi ile uluslararası bir bilim yuvası olma hedefiyle eğitimde 10. yılını dolduran Altınbaş Üniversitesi’nin İstanbul Gayrettepe’de yer alan 6.500 m2’lik merkez kampüsü, LAMP 83 tarafından aydınlatıldı.

    LAMP 83 proje kapsamında, kampüste yer alan derslikler, amfiler, atölye ve laboratuvarlar, öğretim görevlisi ve yönetici odaları, ofisler ve kantin gibi tüm mekanları; Ark, Bright, Pride ve Joy ailelerine ait ürünlerle aydınlattı. Yerine göre sarkıt, sıvaüstü ve ankastre ürünlerin kullanıldığı projede, 45 farklı versiyondan toplam 1.203 adet ürün kullanıldı.

    Ayşegül Balkan Mimarlık tarafından yönetimi yapılan projeyi özetleyen Yüksek Mimar Ayşegül Balkan ‘Altınbaş Üniversitesi’ni tasarlarken, tıpkı doğadan çıkan ham elmasın işlenerek pırlantaya dönüşmesi gibi öğrencilerin de iyi bir eğitimle işlenmelerinin ardından içlerindeki cevherin ortaya çıkabileceğini düşünerek ‘Elmas’ konsepti ile yola çıktık. Bu nedenle birbiriyle temas eden, kaynaşan ve devamlılığı vurgulayan lineer hatlarımız, LAMP 83’ün yüksek verimli lineer ürünleri ile bütünleşti.’ yorumunu yaptı.

    Işık kalitesinin hem istedikleri etkinin mekanda vurgulanması, hem de istenen aydınlık düzeyleri açısından eğitimdeki en önemli unsurlardan bir tanesi’ olduğunu söyleyen Ayşegül hanım, ‘Proje süresince ayrıntılı bilgi sağlaması, doğru noktalara doğru ürünlerin yerleştirilmesi ile projenin konseptine uygun olarak ilerlemesi, ürünlerin kalitesi, tasarımla ortak bir dil oluşturabilme kabiliyeti ve sunduğu hizmet ağı’ gibi artılardan dolayı LAMP 83 ile çalışmış olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. 

    Altınbaş Üniversitesi için yapılan çalışmayı değerlendiren LAMP 83 Satış Grup Müdürü Serhan Acar ise ‘Eğitim kurumlarında, hem konforlu bir ışıkla öğrenciler için verimli bir öğrenme sürecinin desteklenmesi; hem de enerji verimliliği sayesinde kurumun işletme maliyetlerinin düşürülmesi açısından doğru ürünlerin, doğru proje kapsamında kullanılması büyük bir fayda sağlıyor. Biz de projede kullandığımız 45 farklı versiyon ürünle beraber, hem mimari çizgiye, hem de mekanın aydınlatma gereksinimlerine en uygun ışığı yakalamış olduk. Projenin sonunda müşterimizin de memnun olması, her zamanki gibi ‘Doğru Aydınlatma’yı’ yakaladığımızı gösteriyor.’ yorumunu yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.