DOLAR 32,4673
EURO 34,5471
ALTIN 2472,636
BIST 9563,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aydınlatma sektörü ATMK’nın gala yemeğinde buluştu

    Aydınlatma sektörü ATMK’nın gala yemeğinde buluştu
    25.09.2017
    A+
    A-

    Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) tarafından, LAMP 83’ün sponsorluğunda verilen geleneksel gala yemeğinde, aydınlatma sektörünün önde gelen isimleri, bir araya geldi.

    1995 yılından beri, akademik anlamda Türk aydınlatma sektörüne adeta rehberlik yapan ATMK’ya üye olan öğretim üyeleri ve sektör firmalarının üst düzey yöneticileri, Develi Florya Restaurant’ta düzenlenen geleneksel gala yemeğinde buluştu. LAMP 83’ün tek sponsoru olduğu gala yemeği, ATMK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sermin ONAYGİL ile LAMP 83 Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cenk Ceyişakar’ın kısa açılış konuşmaları ile başladı.

    Yaklaşık 100 davetlinin katıldığı gala yemeğinde, gerek akademik, gerek ticari anlamda sektörün önde gelen isimleri; bir yandan hoşça vakit geçirirken, bir yandan da aydınlatma sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi.

    Gala yemeği hakkında konuşan ATMK Başkanı Prof. Dr. Sermin ONAYGİL ‘Artık gelenekselleşen gala yemeğimiz, ATMK çatısı altında, aydınlatma sektörünü kapsayan en büyük sosyal organizasyon haline geldi. Sektöre yön veren öğretim üyeleri ve yöneticilerin bir araya gelmesi ile ortaya güzel bir sinerji çıkıyor. Bu bağlamda, yemeğimize sponsor olarak destek veren LAMP 83’e, ATMK adına teşekkür ederiz’ dedi.

    LAMP 83 Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cenk Ceyişakar ise gece hakkında ‘Doğru Aydınlatma sloganı ile faaliyetlerini sürdüren bir firma olarak, kurucu üyelerinden birisi olduğumuz ATMK ile her zaman yakın bir işbirliği içindeyiz. Adeta sektörün rehberi konumunda olan ATMK’nın faaliyetleri, aydınlatma sektörünün gelişmesi ve büyümesi için büyük önem taşıyor. Bu bağlamda, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de ATMK’yı, elimizden geldiğince desteklemeye devam edeceğiz.’ yorumunu yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.