DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Azerbaycan vatandaşları PASHA Bank ile Türkiye’de ev sahibi oluyor

    Azerbaycan vatandaşları PASHA Bank ile Türkiye’de ev sahibi oluyor
    05.05.2023
    A+
    A-

    Bankacılık sektörünün güçlü markalarından biri olan PASHA Bank, “Kardeş Vatanda Ev Sahibi Olun” mottosuyla Azerbaycan vatandaşlarını Türkiye’de ev sahibi yapmayı amaçlıyor. Cazip kredi fırsatlarıyla 10 yıla kadar ödeme vadesi sunulan özel mortgage kredisi 3 Mayıs Çarşamba günü Azerbaycan Bakü’de JW Marriott Absheron Otel’deki davetle Azerbaycan vatandaşlarına tanıtıldı.

    Türkiye’nin önde gelen yatırım bankalarından PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarını Türkiye’de ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan üçgeninde; ticaret ve yatırım yapmak isteyen, mevcut iş hacmini artırmayı hedefleyen firmalar için “finansal köprü” görevini üstlenen PASHA Bank, 2022 yılında “Kardeş Vatanda Misafir Değil, Ev Sahibi Olun” mottosuyla Azerbaycan vatandaşları için özel konut kredisi hayata geçirmişti. Gelen yoğun talep sonrasında kredi faiz oranlarını ve vade tutarlarını yenileyen PASHA Bank, 3 Mayıs Çarşamba günü Azerbaycan Bakü’deki JW Marriott Absheron Otel’de özel bir davet düzenledi.

    Incity Investments&T&A Projects iş birliğiyle düzenlenen ve çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşma yapan PASHA Bank Genel Müdür Vekili Hale Yıldırım, “Bizler nasıl Azerbaycan’a geldiğimizde kendimizi evimizde hissediyorsak, eminim ki sizler de ikinci vatanınız Türkiye’ye geldiğinizde bizimle aynı duyguları paylaşıyorsunuz. Bu nedenle diyoruz ki ister yatırım ister oturum amaçlı olsun. Gelin kardeş vatanda misafir değil, ev sahibi olun. 10 yıla varan vadelerde, AZN/USD/EUR döviz cinslerinde, uygun faiz oranları ile Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen tüm Azerbaycanlı kardeşlerimizi, dostlarımızı PASHA Bank Türkiye ile tanışmaya davet ediyoruz.” dedi.

    PASHA Bank, Premium bankacılık alanında; repo-eurobond-bono-hazine işlemleri gibi yatırım ürünleri ve konut kredisi, yatırım bankacılığı alanında; bono, tahvil, VDMK gibi sermaye piyasası araçları ihraçlarına aracılık, M&A, yatırım fonları, kurumsal bankacılık alanında ise; nakdi krediler, proje finansmanı, leasing, forfaiting, alacak finansmanı, dış ticaretin finansmanı ve gayri nakdi kredi ürünleriyle müşterilerine hizmet veriyor.

    PASHA Bank Hakkında

    PASHA Yatırım Bankası A.Ş. 25 Aralık 1987’de Yatırım Bank A.Ş. unvanıyla İstanbul’da kurulmuştur. PASHA Yatırım Bankası, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan arasındaki ticaretin gelişimine katkı sağlamak, bölgede yatırım yapan işletmelere kaynak ve rehberlik sağlamak üzere, yatırım bankacılığı ve kurumsal bankacılık ürünleriyle hizmet vermektedir. 2015 yılına kadar farklı sermaye gruplarının yönetiminde hizmet veren bankanın Aralık 2015 tarihi itibariyle yüzde 99,92 oranında sermaye payı, Bakü merkezli bölgesel finans kuruluşu PASHA Bank OJSC’ye geçmiştir. Mayıs 2018 itibariyle, Bankanın ortaklık yapısı yüzde 51 PASHA Bank OJSC, yüzde 49 PASHA Holding LLC olarak değişmiştir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.