DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bahçekent Emlak Konutları’nın yüzde 75’i satıldı

    Bahçekent Emlak Konutları’nın yüzde 75’i satıldı

    T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait Bahçekent Emlak Konutları’nda satış yetkisi Turyap’a verilen 504 dairenin %75’inin satışı 2,5 ayda tamamlandı.


    Turyap imzasıyla İstanbul’un parlayan yıldızı Bahçekent’te tamamı bitmiş, oturuma hazır ve tapusu hemen teslim edilecek sınırlı sayıdaki konutların satışının Nisan ayında tamamlanması bekleniyor.

    2+1’den 4+1’e değişen daire alternatifleri 247.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ödemenin %25’i bir ay sonra, kalan ödeme de üç ay içinde nakit veya konut kredisi kullanarak ödenebiliyor.

    Turyap’ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir; projenin %75’inin 2,5 ayda satıldığını, sınırlı sayıdaki dairelerin satışını Nisan ayında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Turyap Holding bünyesinde geliştirdikleri tele marketing bölümünde 7 gün, günde 200’e yakın gayrimenkul talebine yanıt verdiklerini belirten Özdemir; gelen talep yapısına yönelik bölge, konut tipi, bütçe ve satın alım amaçlarını değerlendirerek proje portföyleri ile eşleştirdiklerini ve satışa yön verdiklerini söyledi. Bölge temsilciliklerinin satış gücü ile Bahçekent projesinde konumlu tanıtım ve satış ofislerinin tecrübesini birleştirerek çok kısa süre içinde satış kapatabildiklerini belirtti.

    3. Havalimanı, 3. Köprü güzergahında olan proje TEM, E-5 ve Kuzey Marmara Otoyolu ile ulaşım kolaylığı sağlayarak yatırımcıların ilgisini çekiyor. Proje içerisinde yer alan çok amaçlı spor tesisleri, botanik bahçeler, biyolojik gölet, çocuk oyun köyleri, piknik alanları gibi pek çok olanağı bir arada bulmak ise kaliteli yaşamın kapılarını açıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.