DOLAR 32,3337
EURO 35,1133
ALTIN 2312,367
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bodrum’a ÖZTEK imzası; ID Bodrum Yalıları

    Bodrum’a ÖZTEK imzası; ID Bodrum Yalıları
    13.06.2022
    A+
    A-

    ÖZTEK Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeye imza atıyor. 1982’den bu yana‘’kaliteden ödün vermeden başarı” vizyonu ile hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Bodrum’un en güzel köşesinde, Gündoğan ve Küçükbük arasında bulunan eşsiz bir yarımadada hayat buluyor.

    Tekstil, turizm, inşaat, serbest bölge yatırım ve işletmeciliği sektörlerinde uzun yıllardır faaliyet gösteren ÖZTEK  Grubu bünyesindeki ÖZTEK Yapı, Bodrum’daki ilk projesini hayata geçiriyor. ÖZTEK Grup’un Bodrum’da eşsiz bir yarımada hayatı sunan, butik bir yaşam projesi olan ID Bodrum Yalıları, Küçükbük’te, doğanın içinde Gündoğan, Apostol adası ve Tavşan adası manzarasına karşı her bir detayı incelikle düşünülerek tasarlanıyor. Deniz ile iç içe bir yaşam olanağı sunan projede 50 bin metrekarelik alanda, sadece 32 özel yalı yer alıyor. Bodrum’un son yalıları “ID Bodrum Yalıları”nın, yaklaşık 1 kilometrelik sahil şeridi ve yaklaşık 250 metrelik kumsalı bulunuyor.

    Her Odası Deniz Gören Kusursuz Bir Yalı Projesi 

    ID Bodrum, denize sıfır olarak, doğaya ve çevreye duyarlı bakış açısıyla geliştirildi. Villalarda tamamı deniz gören odalar, geniş ve panoramik salon cephesi, 20 metrekarelik geniş mutfaklar, fonksiyonel alan kullanımları, infinity havuzlar, geniş bahçeler, otoparklar, depo alanları ve yardımcı odaları bulunuyor. 450 metrekareden 650 metrekareye kadar değişen, 5+1’den, 6,5+1’e kadar birbirinden farklı 11 değişik mimaride müstakil yalı seçenekleri sunuyor.

    ID Bodrum’un Gündoğan ve Küçükbük manzarası ile bütünleşen iskelelerinin dışında sahilde her ailenin kendisine ait özel cabanası bulunacak. Ayrıca ev sakinleri deniz yoluyla da evlerine ulaşabilecekler.

     Dört Mevsim Nitelikli Hizmet

    Yılın 12 ayı canlı bir sosyal hayatın sürdüğü Bodrum’da ID Bodrum dört mevsimin tüm güzelliklerini yansıtmak üzere tasarlandı. ID Bodrum, sakinlerine yılın her anında evlere özel buggy, deniz ve kara shuttle, resepsiyon hizmeti, temizlik hizmeti, kuru temizleme hizmeti, alışveriş hizmeti, teslimat ve kurye hizmeti, organizasyon hizmeti, Kids Club, havaalanı VIP transfer hizmetlerini sunacak. Ayrıca butik café-bar, açıkhavada fitness, yoga ve pilates olanakları da bulunacak. Akıllı ev teknolojisi ile evlerinin konforu ev sakinlerinin her zaman kontrolü altında olacak. Isıtma soğutma sistemi, perdeler ve aydınlatmalar uzaktan kumanda edebileceği gibi Consierge servisine de tek tuşla ulaşılabilecek.

    Tasarım ve kalite özellikleri ile Bodrum’da bir ilk olan bu butik proje de doğal taş, ahşap ve camla işlenerek eşsiz bir doku oluşturuldu. Küçükbük’te yer alan yarımadanın yapısına uyum sağlayarak evler adeta doğada gizlendi. ID Bodrum’un doğayla ve Bodrum iklimiyle uyumlu sürdürebilir peyzajı yemyeşil ağaçlar ve rengarenk bitkilerle sarılı bir yaşam alanı oluşturdu.

    ID Bodrum’da Sürdürülebilir Yaşam 

    ID Bodrum’da yaşam teknolojisi kadar yapı teknolojisi de üst seviyede tutuldu. Çevreye saygılı bir proje olarak tasarlandı. Bodrum’da ilk kez yapılan bir altyapı yatırımı olan tesisat galerileri sayesinde gerektiğinde tesisatlara kolayca müdahale edilebilecek. Ortak alanların su ihtiyacı atık suların arıtılması ile yapılacak.
Evlerin su ihtiyacı gerektiğinde deniz suyu arıtma sistemiyle karşılanabilecek.

    Ödüllü Mimarlardan Benzersiz Proje

    ÖZTEK Grubu, ID Bodrum Projesi’nin mimari ve iç mimari projelerinde, Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’da da projeleriyle ses getiren ve ödüller alan Metex Studio Erk ile iş birliği yaptı. ID Bodrum’un mimari ve iç mimari projeleri, Türkiye’nin dünyaca tanınmış, bol ödüllü mimarları Sinan Kafadar ve Kağan Erk’in imzasıyla oluşturuldu. Projenin peyzaj mimarlığını da akademik kariyerinin yanı sıra birçok ödüllü projenin sahibi Dr. Deniz Aslan yaptı.

    ÖZTEK Yapı Hakkında

    ÖZTEK Grubu çatısı altında konumlanan ÖZTEK Yapı, grup şirketlerinin inşaatları ve Serbest Bölge yapılanmasının ardından 2006 yılından bu yana sektörde hizmet veriyor.

    ÖZTEK Grubu’nun 40 yıllık birikim ve tecrübesini taşıyan ÖZTEK Yapı, İstanbul şehir merkezinde toplam 10.225 metrekarelik kapalı alana sahip, teknolojik altyapısı ve modern mimarisi ile fark yaratan Office Çağlayan projesini tamamladı. İstanbul’un iş ve yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Kağıthane’de de yeni bir projeye başlıyor. Ayrıca İzmir Çeşme’de Ayayorgi Koyu’nda, denize yürüme mesafesinde müstakil villa projesi ID Çeşme projesi de çok yakında hayata geçirilecek.

    ÖZTEK Grubu Hakkında

    1982 yılında kurulan ÖZTEK Grubu, tekstil, turizm, konfeksiyon, inşaat, serbest bölge yatırım ve işletmeciliği sektörlerinde uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. ÖZTEK Grubu çatısı altında Öztek Tekstil Terbiye, Öztek Hazır Giyim, İSBAŞ ve Öztek Yapı şirketleri bulunmaktadır. ÖZTEK Tekstil Terbiye, 1995 yılında Çorlu’da hayata geçirilmiştir. Kurulduktan hemen sonra aylık 4 milyon metre kumaş imalatına ulaşan Öztek Tekstil Terbiye Tesisleri, bugün 650 kişinin 3 vardiya halinde çalıştığı 170.000 m²’lik dev bir üretim tesisi kimliğine sahiptir. İSBAŞ, İstanbul Trakya Serbest Bölgesi, 450 bin metrekarelik bir alanda, Türkiye’deki serbest bölgeleri birçok ‘ilk’ ile tanıştırmıştır. 1998 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren İSBAŞ, son 15 yılda 25 milyar dolarlık ticaret hacmi gerçekleştirerek ülkemize ekonomik katkı sağlamaya devam etmektedir. 2006 yılında kurulan ÖZTEK Yapı, grup şirketlerinin inşaatları ve Serbest Bölge yapılanmasının ardından gayrimenkul sektörüne girmiştir. Çağlayan ve Kağıthane başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çağdaş ve fonksiyonel ofis ve iş yerleri; Bodrum ve Çeşme’de ise eşsiz lokasyonlarda benzeri olmayan özel konut alternatifleri üreten ÖZTEK Yapı, tüm bu değerli projelerini ‘geleceğe armağan’ edecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.