DOLAR 32,3369
EURO 35,1306
ALTIN 2241,043
BIST 8739,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’de yüzde 60’a varan “Şahane Cuma” indirimi

    Boyner’de yüzde 60’a varan “Şahane Cuma” indirimi
    22.11.2019
    A+
    A-

    Sunduğu ayrıcalıklı alışveriş fırsatlarıyla müşterilerinin her zaman yanında olan Boyner, yılda bir kez gerçekleştirilen ve milyonlarca kişinin yakından takip ettiği “Şahane Cuma” kampanyasını mağazalarında ve boyner.com.tr’de tüketicilerle buluşturuyor. 22 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında milyonlarca üründe yüzde 60’a varan indirimlerin uygulanacağı “Şahane Cuma” kampanyası ile tüketiciler kış sezonu için ihtiyaç duyacakları ürünleri avantajlı fiyatlarla alabilecek.

    Dünyaca ünlü markaların, Türkiye’nin sevilen markalarının ve Boyner özel markalarının sezon trendlerini yansıtan milyonlarca ürününü tüketicilerle buluşturan Boyner, “Şahane Cuma” kampanyası ile kış sezonu alışverişinde muhteşem avantajlar sunuyor. Milyonlarca üründe net yüzde 60, yüzde 50 ve yüzde 40 indirimlerin uygulanacağı “Şahane Cuma” kampanyası, 22 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de tüketiciler ile buluşuyor.

    Şimdi alıp 2020’de 6 taksitle ödeme avantajı

    Boyner’de tüketicileri, milyonlarca üründe yüzde 60’a varan indirimlerin yanı sıra alışveriş deneyimini ve ödemeyi kolaylaştıran harika bir ayrıcalık daha bekliyor. Tüketiciler, Axess, CardFinans veya Advantage’la 1 Aralık’a kadar yaptıkları alışverişlerini 2 ay erteleme fırsatı ile 2020 Ocak ayında ödemeye başlayacak ve 6 taksit avantajından yararlanabilecek.

    “Şahane Cuma” ile kış alışverişinin tam zamanı

    Kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aktif spor ve ev koleksiyonlarına uzanan seçili milyonlarca üründe ve yüzlerce markada indirimli fiyatlar Boyner’de tüketicileri bekliyor. Tüketiciler tüm haftaya yayılacak “Şahane Cuma” etkisi sayesinde kış sezonunda ihtiyaç duydukları giysileri uygun fiyatlarla ve avantajlı ödeme şekilleriyle almanın keyfini yaşayacak. Ayrıca “Şahane Cuma”, yeni yıla geri sayım başlamışken yılbaşı alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacak. Kış alışverişinin vazgeçilmez parçalarını oluşturan farklı kesim ve kumaşlardaki paltolardan kabanlara, botlardan çizmelere, atkılardan kazaklara, eldivenlerden kaşkollara kadar sayısız ürün avantajlı fiyatları ile tüketicilerle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.