DOLAR 32,5109
EURO 34,9133
ALTIN 2434,77
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Boyner’le moda sohbeti

    25.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en yaygın mağaza ağlarından birine sahip olan ve zengin koleksiyonlarıyla moda dünyasına yön veren Boyner, Eskişehir Teknik Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileriyle buluştu. Boyner Büyük Mağazacılık Kadın Kategori Müdürü Seyhan Okur öğrencilerle yaptığı keyifli sohbette, 2018–19 sonbahar-kış sezonun trendlerini ve modaya dair görüşlerini paylaştı.

    Tişörtten gömleğe, sweatshirt’ten pantolon ve spor giyime, ayakkabıdan en trendy montlara uzanan zengin ürün koleksiyonu ve marka çeşitliliği ile gençlerin en çok alışveriş yaptığı destinasyonlardan biri olan Boyner, üniversite öğrencileriyle moda sohbeti yapmak için Eskişehir’deydi. Boyner ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü iş birliği ile gerçekleşen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

    23 Ekim Salı günü Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Kongre Merkezi’nde yapılan etkinlikte, perakende sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimleri olan ve Boyner Kadın Kategorisinin Müdürlüğünü yürüten Seyhan Okur öğrencilerle buluştu. Okur, öğrencilerle 2018–19 sonbahar-kış sezonundan yola çıkarak keyifli bir moda sohbeti gerçekleştirdi.

    Konuşmasında sonbahar-kış sezonunun öne çıkan renklerine ve trendlerine yer veren Seyhan Okur, kampüs modasından da bahsetti. Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Okur Amerika’nın en çok sevilen genç giyim markalarından olan ve Türkiye’de de gençler tarafından büyük ilgi ile takip edilen Aéropostale’ın bu sezon Boyner’le yeniden Türkiye’ye geldiğini ve sadece Boyner’lerde gençlerle buluşacağını sözlerine ekledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.