DOLAR 32,5073
EURO 34,8091
ALTIN 2485,997
BIST 9553,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yılın en iyi dilekleri Özdilek’te

    Bu yılın en iyi dilekleri Özdilek’te
    28.12.2018
    A+
    A-

    Özdilek, kırmızı, beyaz ve kahve tonlarının kullanıldığı Özdilek Snow House Nevresim Takımı ile yeni yıl desenlerini yaşam alanlarınıza taşırken; yılbaşı temalı havlu – bornoz setleri ve pijamalarıyla da ev modasına öncülük ediyor.

    Özdilek’in yeni yıl için özel olarak hazırladığı yılbaşı nevresim takımı, yeni yılın geleneksel havasına yaşam alanınıza kodlamanıza yardımcı oluyor. Geyik ve kar motiflerinin yanı sıra kırmızı, beyaz ve kahve tonlarının bolca kullanıldığı nevresim takımı, yaşam alanlarınızı yeni yıl ruhuyla buluşturuyor.

    Yılbaşı bornoz desenleri, First Company pijamalarda…

    Yeni yılın pozitif enerjisini yatak odalarınıza taşımanın ötesinde, havlu – bornoz ve ev giyimi modasına da yön veren Özdilek, Yeni Yıl Yıldız Nakışlı Havlulu ve Yeni Yıl Kartopu Havlulu Bornoz Seti ile bu yıl da banyolarınızdaki yerini alıyor. Türkiye’de ilk kez ev tekstili modasını, ev giyim modasına işleyen Özdilek,  yılbaşı bornoz desenleri ile hazırladığı First Company pijamalar ve sabahlıklar ile ev giyim modasının da öncüsü oluyor.

    Özdilek’in yeni yıl konseptiyle tasarladığı bu ürünler, yılbaşı hediye alışverişlerinizde sevdiklerinize özel bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.