DOLAR 32,5993
EURO 34,8797
ALTIN 2497,583
BIST 9623,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bursa Harmony Towers’tan peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajı

    Bursa Harmony Towers’tan peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajı
    31.01.2018
    A+
    A-

    Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız 1.900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

    Bursa’nın hızla gelişen Nilüfer İlçesi’nde konumlanan, mimarisi, kalitesi ve estetik detayları ile öne çıkan Harmony Towers, 1.900.-TL taksit ve 0 peşinat seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Harmony Towers ayrıcalığını hemen yaşamak isteyenlere sunulan avantajlı kampanya, 28 Şubat’a kadar devam ediyor. Her türlü ihtiyaca cevap veren, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların yer aldığı Harmony Towers, 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerinden izlenebilen Uludağ manzarası ile huzurlu ve pozitif bir yaşam düşleyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

    Harmony Towers, 5.500 m² büyüklüğündeki özel peyzaj alanının yanı sıra fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları sunuyor.

    Bursa’daki tek özel çarşıya sahip AVC’si (Alışveriş Caddesi) ile Harmony Towers, sosyal hayatın ve alışverişin tekrar konumlanacağı bir merkez niteliği de taşıyor. Proje sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılamasının yanı sıra cadde mağazaları Bursa şehri için de bir değer olarak öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.