DOLAR 32,4538
EURO 34,6429
ALTIN 2390,056
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Canon Eurasia, teknolojisini Kocaeli Bilişim Fuarı’nda meraklıları ile buluşturacak

    Canon Eurasia, teknolojisini Kocaeli Bilişim Fuarı’nda meraklıları ile buluşturacak
    20.11.2017
    A+
    A-

     

    Canon Eurasia, teknolojinin üst segmentinde yer alan ofis makineleri, profesyonel baskı çözümleri, yazıcılar, tarayıcı ve projeksiyon ürün portföyü ile Kocaeli Bilişim Fuarı’na çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

    İstanbul, 20 Kasım 2017 – Canon Eurasia, teknolojinin üst segmentinde yer alan ofis makineleri, profesyonel baskı çözümleri, yazıcılar, tarayıcı ve projeksiyon ürün portföyü ile Kocaeli Bilişim Fuarı’na çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin Bilişim Vadisi olarak konumlanmaya hazırlanan Kocaeli iş dünyası ile buluşacak olmanın heyecanını da yaşayan Canon, tüm inovatif ürünleri ile 23-26 Kasım tarihlerinde Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki Bilişim Fuarı’nda olacak.

    Bugünün ve geleceğin yeniliklerini keşfetmek için nitelikli bir platform oluşturmayı amaçlayan fuarla birlikte Canon, teknolojisini yatırımcı, öğrenci, öğretmen, kamu kurumları, iş adamları ve son kullanıcılardan oluşan ziyaretçi kitlesi ile tanıştıracak.

    Gelecek odaklı çözümler

    İlk kez düzenlenecek olan fuarın B salonunda F 24-25-26-27 stantlarında yer alacak Canon, bilişim sektörünün baş döndürücü hızına eşlik edecek uygulamalarıyla 1. Kocaeli Bilişim Fuarı‘nı adeta bir bilişim festivaline dönüştürecek. Gelecek odaklı yaklaşımlarını Kocaeli’ne taşıyacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını Canon Eurasia Pazarlama Müdürü İsmet Özdemir, “Sanayi kenti olarak bildiğimiz Kocaeli’nin Bilişim Vadisi yatırımını hepimiz beğeniyle takip ediyoruz. Kocaeli Bilişim Fuarı’nda Canon olarak her ölçekteki işletmenin tüm görüntüleme ve baskı ihtiyaçlarına uygun çözümlerimizle yer alacak olmaktan dolayı heyecanlıyız,” dedi.

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve dört gün boyunca 10.00 ila 18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuar, bilişim endüstrisine tek çatı altında 360 derecelik bir bakış açısı sağlamayı amaçlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.