DOLAR 32,385
EURO 34,7869
ALTIN 2402,295
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Capricorn, terası ile bahar aylarında daha da keyifli

    Capricorn, terası ile bahar aylarında daha da keyifli
    10.04.2017
    A+
    A-

    Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn’da, baharın gelişiyle teras keyfi ikiye katlanıyor.

    Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, Boğaz manzaralı eşsiz terasıyla baharın güzelliğine ev sahipliği yapıyor. Şeflerin yaratıcı dokunuşlarıyla hazırlanan lezzetleri bir araya getiren Capricorn’un zengin menüsünde taze makarna seçenekleri de öne çıkıyor. Menünün favori ürünlerinden olan ev yapımı makarnaların keyfi Capricorn’un açık hava terası ile ikiye katlanıyor.

    Capricorn menüsüne lezzet katan makarnalardan; Karışık Deniz Mahsullü, Kuru Midyeli, Karidesli ve Istakozlu “Spaghetti Alla Chitarra” acılı domates sosuyla hazırlanıyor ve paylaşımlık olarak sunuluyor. Karides, ısırgan otu, fesleğen ve domates sosuyla hazırlanan Ravioli ile Pesto soslu Gnocchi ise; Capricorn mutfağının farkını ortaya koyuyor. Makarnaların yanı sıra menüye heyecan katan ve reçetesi özel olarak hazırlanan Akdeniz Mavi Yengeç, Fırınlanmış Balkabaklı Hamsi ve Çıtır Kalamar gibi Akdeniz deniz ürünleri Capricorn mutfağının zenginliğini yansıtıyor.

    Baharın güzelliğine benzersiz terasıyla ev sahipliği yapan Capricorn, ev yapımı makarna seçenekleriyle misafirlerine keyifli bir deneyim sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.