DOLAR 32,3392
EURO 35,1034
ALTIN 2238,513
BIST 8791,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ÇEİS’e uluslararası üç büyük ödül

    ÇEİS’e uluslararası üç büyük ödül
    17.08.2022
    A+
    A-

    ÇEİS, hayata geçirdiği fark yaratan projeleriyle uluslararası platformlardan üç ayrı ödülün sahibi oldu. Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çektiği #BenimleGelecek adlı projesi ve “ Gelişimin Kapılarını Birlikte Açıyoruz” sloganıyla sektöre hizmet eden ÇEİS Kampüs projesi ile Stevie Awards’dan iki, “Kentsel Alanda Yenilikçi Yaklaşımlar” temasıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması ile International Business Awards’dan bir bronz ödüle layık görüldü.

    Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği ve pek çok sektöre ilham veren projeleriyle uluslararası ödüllerin sahibi oldu. Türkiye’de toplumsal cinsiyet kalıplarının incelendiği bir araştırmayla da desteklenen ve çimento sektörü çalışanlarına yönelik bir farkındalık projesi olan #BenimleGelecek ile The Stevie Awards for  Great Employers ödül programında Achievement in Diversity and Inclusion (Çeşitlilik ve Kapsayıcılıkta Başarı) kategorisinde bir bronz ödüle hak kazandı.

    Hedef kitlesine dijital öğrenme çözümlerinin yanı sıra canlı eğitimler sunarak rakiplerinden ayrılan ÇEİS Kampüs projesi de Stevie Awards’un Achievement in Extended Enterprise Learning Programs (Yaygınlaştırılmış Eğitim Alanında Başarı) kategorisinde bronz ödüle layık görüldü. Proje, çimento sektöründeki çalışanların eğitimi ve gelişimi için ayrılan yüksek bütçenin canlı sanal sınıf eğitimlerinin yanı sıra asenkron eğitim sistemiyle desteklenmesi ile çalışanları motive etme ve ilham verme çabasıyla takdir edildi.

    ÇEİS’in “Kentsel Alanda Yenilikçi Yaklaşımlar” temasıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması ise The International Business Awards IBA’nın Organization of the Year-Non-Profit or Goverment Organizations kategorisinde (Yılın Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşu) bir bronz ödülle döndü. 2023’te üçüncüsü gerçekleştirilecek Yapı Tasarım Yarışması, ÇEİS tarafından çimentonun yenilikçi, estetik ve çevreci kullanımlarını teşvik etmek amacıyla düzenleniyor.

    Büyük bir emekle uzun zamandır hayata geçirilen örnek projelerinin yurtdışından da olumlu tepkiler alması nedeniyle gurur duyduklarını ifade eden ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu; “Değişimin parçası olabilmek hepimizi mutlu ediyor. Sadece çimento sektörüne değil, Türkiye’de iş dünyasına örnek olacağına inandığımız ve gerçek bir etki yarattığını izlediğimiz projelerimizle sesimizi uluslararası arenada da duyurabildiğimiz için gururluyuz. Başta vizyonlarıyla bizi destekleyen yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, tüm üyelerimize ve ÇEİS’in profesyonel ekibine teşekkür ediyorum. Gelecek dönemde de toplumsal konuları ele alığımız, fayda ve fark yarattığımız işler yapmaya ve sektörümüze katma değer yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.