DOLAR 32,5993
EURO 34,8274
ALTIN 2495,983
BIST 9467,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar ve hep çocuk kalanlar için birbirinden keyifli eserler

    Çocuklar ve hep çocuk kalanlar için birbirinden keyifli eserler
    16.02.2021
    A+
    A-

    Ulusal ve uluslararası alanda 10 binlerce sesli kitap içeriğine sahip olan Audioteka, çocukların gelişimine katkı saplayacak birbirinden öğretici ve eğlenceli 4 kitabı dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

    Pelin Ossmann’dan Annem Neden Hep Mutfakta Yalnız, Pelin Güneş’ten Ceren Konuyu Anlamadı ve son olarak Ahmet Şerif İzgören’den Kara Oklar Çetesi 1 ve 2 Audioteka arşivindeki yerini alıyor.

    Minik dinleyiciler Özgür’ün lezzetli macerasına ortak oluyor

    Toplumsal cinsiyet rolleri üzerine düşündüren, sorgulatan, ön yargıları yıkan sıcacık bir öykü… Pelin Ossmann’ın kaleminden çıkan Annem Neden Hep Mutfakta Yalnız kitabı, Özgür adlı küçük çocuğun bu sorunun peşine düşmesini ele alıyor. Annesi dışında kimseyi mutfakta görmeyen Özgür’ün bu durumu anlayamaması ve araştırmaya başlamasıyla kendini mutafta buluyor. Bu araştırma onu mutfağın lezzetli ve rengarenk dünyasının kapılarını açıyor. Aşçı olmaya karar veren Özgür’ün lezzetli macerası Hakan Coşar’ın sesiyle minik dinleyicileri bekliyor.

    Geleceğin bağımsız yetişkinleri için bilge bir öykü

    Pelin Güneş’in eğlenceli ve muzip kalemi, kim olduğumuza dair tatlı ve bilge bir hikaye ortaya koyuyor. Bağımsız davranabilme ve özsaygı, aile, farklılıklar ve tüketim üzerine birçok önemli konuyu içinde barındıran Ceren Konuyu Anlamadı, Ceren karakterinin bir kitap yazması ve bu kitabı yayınlayabilecek bir yayınevi bulması üzerine şekilleniyor. İlkeli ve duyarlı insan olmayı tekrar hatırlatan bu keyifli öykü, Duygu Biçer tarafından seslendiriliyor.

    Esrarengiz bir göreve çıkmaya hazır mısınız?

    Sevilen yazar Ahmet Şerif İzgören tarafından kaleme alınan macera dolu Kara Oklar Çetesi 1, minik ve cesur çeteyi esrar dolu gizemli bir yolculuğa çıkarıyor. Yıllardır okunmayı bekleyen gizemli mektuplar, çözülmesi gereken şifreler, tablodaki sır, adadaki manastır, gizli ajanlar ve en önemlisi de yerine getirilmesi gereken esrarengiz bir görev… Erim, yakın arkadaşı Zafer, Nisan ve ikiz kız kardeşleri Sanem, Simin’in soluk soluğa dinlenen serüvenleri, İsmet Numanoğlu sesiyle hayat buluyor.

    Serinin devamı Kara Oklar Çetesi 2: Kıbrıs- Aziz Barnabas’ın Sırrı kitabında ise ekip kendini daha zorlu ve karmaşık bir görevin içinde buluyor. Cevaplanacak sorular, çözülmesi gereken şifrelerle dolu macera, minik dinleyicileri yepyeni bir serüvene davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.