DOLAR 32,5603
EURO 34,8175
ALTIN 2416,541
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cosentino, Silestone’un N-Boost özellikli en koyu tonlarını keşfe çıkarıyor

    Cosentino, Silestone’un N-Boost özellikli en koyu tonlarını keşfe çıkarıyor
    22.11.2017
    A+
    A-

     Cosentino, derin, estetik ve göz kamaştırıcı özelliğiyle karakterize edilen Iconic Black, Negro Stellar, Marengo ve Negro Tebas renkleri ile performans ve stilin beklentilerini aşarak, dekoratif iç mekanların başrolü oluyor

    Kuvars yüzeylerde dünyanın lider markası Cosentino, çığır açan N-Boost teknolojisiyle Silestone’un en koyu tonlarını keşfe çıkarıyor. Derin, estetik ve göz kamaştırıcı özelliğiyle karakterize edilen Iconic Black, Negro Stellar, Marengo ve Negro Tebas renkleri, performans ve stilin beklentilerini aşarak, dekoratif iç mekanların başrolü olmaya aday olarak tasarlandı.

     Otantik bir yaşam tarzına ilham veriyor

    Iconic Black, Negro Stellar, Marengo ve Negro Tebas, kalite ve güzelliğin bir araya geldiği otantik bir yaşam tarzına ilham veriyor. Estetik bir işlevselliğinin yanı sıra N-Boost teknolojisi sayesinde sıvı ve leke tutmaması, kolay temizlenmesi ve göz alıcı parlaklık özellikleriyle benzersiz bir teknolojik üstünlüğe sahip dört renk, etkili ve yoğun tonlarıyla hem profesyonellere hem de son tüketiciye saflık ve mükemmellik vadediyor.

    Siyahın en koyu tonu Iconic Black’ten, çekici Marengo’ya

    Kuvars taş yüzey sektöründe benzersizliğiyle öne çıkan en koyu siyah Iconic Black, parlak yüzeyi ile rakipsiz ışıltı ve olağanüstü bir yansıma sunuyor. Farklı şekil ve boyutlarda ince ince parıldayan yüzlerce ayna içeren Negro Stellar göz kamaştırıcı bir ışıltı yakalıyor. Parlak ve Suede yüzeyleri ile yoğun bir gri tona sahip Marengo çekici bir yalınlığı ve işlevselliği mükemmel bir uyum içinde bir araya getiriyor. Negro Tebas olağanüstü ton yoğunluğuyla koyu estetiği parlak ve Suede yüzeyleri ile vurguluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.