DOLAR 32,4031
EURO 34,571
ALTIN 2385,821
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cotton Comfort ile yumuşak uyku deneyimi

    Cotton Comfort ile yumuşak uyku deneyimi
    08.11.2017
    A+
    A-

    Tasarımları ile yaşam alanlarına stil katan Karaca Home, yeni sezon Cotton Comfort serisi ile pamuğun rahatlığını yatak odalarına taşıyor

    Dünya trendlerini takip ederek geliştirdiği yeni ürünlerle Karaca Home, evinize farklı tasarımlar sunmaya devam ediyor. Karaca Home’un maksimum uyku keyfi için özenle geliştirdiği Cotton Comfort serisi, %100 pamuklu yapısı ve kırışmayan dokusuyla yumuşacık bir uyku keyfi sunuyor.

    Karaca Home Cotton Comfort serisi, yumuşak yapısı, inovatif özel kumaşı sayesinde bulutlara sarılarak uyuyormuş gibi hissettirerek kışın sert hava koşullarında sıcacık bir deneyim yaşatıyor. Terlemeyi önleyen Karaca Home Cotton Comfort serisi yıkanıp kurutulduktan sonra ütüye gerek duyulmadan kullanım kolaylığı sağlıyor.

    Karaca Home sonbahar/kış koleksiyonunun en dikkat çeken ürünleri arasında yer alan seri; bej, gri, mavi ve pembe renk seçenekleri ve çiçekli tasarımları ile yaşam alanlarına hareket katıyor.

    Karaca Home 2017-2018 Sonbahar Kış koleksiyonuyla sunduğu yeni ve her zevke hitap eden ürün seçenekleriyle yaşam alanlarınızın vazgeçilmezi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.