DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Deri ceketlerde Frida Modası

    Deri ceketlerde Frida Modası
    12.04.2017
    A+
    A-

    Elbiselerden, gömleklere, jeanlerden, kazaklara kadar hayatımıza giren nakış ve işleme modası, bu sezon DERİMOD’un birbirinden şık ceketlerinde de kendini gösteriyor. Siz de ünlü ressam ve büyük aşık Frida Kahlo’nun sofistike stilinden ilham almak istiyorsanız mutlaka bir DERİMOD mağazasına uğrayın!

    Nerede kullanılırsa kullanılsın, kıyafeti ve kuşkusuz tüm stili bir anda bambaşka bir şıklığa taşıyan Frida akımı, DERİMOD Deri Ceket Koleksiyonu’na da ilham verdi. Üç boyutlu hissiyatı ile farklı renk ve dokuya sahip zengin malzemelerle süslenen tasarımlar, verdiği bohem ve göz alıcı havası ile kombinlerin yıldızı olmaya aday.

    Bir moda ikonu olarak Frida Kahlo!
    Esrarengiz yaşamı, büyük aşkı Diego Rivera ile çalkantılı ilişkisi, zamana ve mekana aykırı duruşuyla her zaman farklı bir arayışta olan Frida Kahlo’nun, cesur ve özgün stili, moda tasarımcıları için her zaman önemli bir ilham kaynağı oldu.

    Kahlo’nun eserlerinin yanı sıra günlük stiline de sıklıkla taşıdığı çiçek desenleri, nakış ve işleme modasıyla yeniden hayat buldu ve DERİMOD’un deri ceket tasarımlarında yerini aldı.

    Siyah, jean blue, bambu ve pudra renklerin hâkim olduğu koleksiyonda, kuş, çiçek ve gül desenlerinin romantik etkisi metropol kadının gardırobunu zenginleştiriyor. Metal troklar, kemer ve fermuar detaylar ile harmanlanan tasarımlar, stilini konuşturmak isteyen moda severlere yeni bir alternatif sunuyor. Nakış desenlerinin uygulandığı biker modeller hem gün içinde hem de ofis veya gece kombinlerinde kurtarıcı parça olarak yerini alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.