DOLAR 32,4407
EURO 34,738
ALTIN 2445,801
BIST 9914,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dockers 2020 Sonbahar sezonunda teknoloji, sürdürülebilirlik ve farklı stilleriyle dikkat çekiyor

    Dockers 2020 Sonbahar sezonunda teknoloji, sürdürülebilirlik ve farklı stilleriyle dikkat çekiyor
    24.08.2020
    A+
    A-

    2020 Sonbahar sezonunda Dockers® heyecan verici bir döneme giriyor ve yeni sezon için tam zamanında taze öneriler sunuyor. Smart 360 Flex™ ve Supreme Flex™ parçaları inovasyon denince akla ilk gelen parçalar olurken, marka Smart 360 Tech™ ile yükselişe geçiyor. Dockers® Water<Less® Teknolojisi’nin 10. yıl dönümünü yeni bir kapsül koleksiyon ile kutlayarak sürdülebilirliği ön plana çıkarıyor. Bu koleksiyonda bulunan parçalar her zamanki gibi çok kullanışlılık vadediyor, yaşam tarzına öncelik vererek konforlu, stil sahibi ve her ana hazır olmanıza yardımcı oluyor.

    TEKNOLOJİ VE İNOVASYON

    Smart 360 Flex™

    Smart 360 Flex™ sevdiğiniz esnekliği sunmaya devam ederek Sonbahar 2020 koleksiyonunda da yer alıyor. 4-yöne esneyen kumaş özelliğine sahip, baştan aşağı konfor sağlayan ve makinada yıkanabilir parçalar bütün sonbahar eğlenceleriniz için mükemmel bir seçenek olacak. İster rahat ister rafine bir görünüm arıyor olun, Smart 360 Flex™ her anınızda konfor sağlıyor.

     

    YENİ Smart 360 Tech™

    Dockers® giyilebilir teknolojideki son inovasyonunu markanın en yeni ürün yeniliği yelpazesi olan Smart 360 Tech™ ile sunuyor. Dockers® markasının Smart 360 Tech™ stilleri esnek, nefes alabilen, bakımı kolay, nem emme ve kalıcı renk özelliğiyle beraber spor performans detaylarına sahip parçalar barındırıyor. Dockers®’ın en iyi 4-yöne esneyen kumaş özelliği ile geliştirilmiş Smart 360 Tech™, stil ve konfor arasında seçim yapma zorunluluğunuzu ortadan kaldırıyor. Bildiğiniz ve sevdiğiniz ürün kalitesiyle yaratılmış modern ve şık altlar hem rahat hem rafine siluetlerle buluşuyor.

     

     

    SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

    LS&Co. ailesinin bir parçası olarak Dockers®, çevreye verilen zararın azaltılması için bugüne kadar büyük bir kararlılık gösterdi ve hala göstermeye devam ediyor. Sonbahar 2020 koleksiyonunda ise bu çabalarına özel bir şekilde dikkat çekiyor. Bu sezon Dockers®, Levi Strauss & Co.’nun Water<Less® Teknolojisi’nin 10. yıl dönümünü kutlamak amacıyla özel bir kapsül ® koleksiyonu sunuyor. Bu koleksiyon Dockers® markasının en çok sevilen Alpha-Chino modellerinin yanı sıra çok farklı renk seçenekleriyle üst ürün modellerini de bulundurarak gündelik klasiklere modern bir yaklaşım sunuyor. Dockers®’ın %40’a kadar daha az su tüketimi sağlayan, özel boyama ve birçok finishing yöntemleriyle Water<Less® teknolojisi kullanılararak her bir parçanın özel ve yıkanmış bir görünüme sahip olmasına dikkat ediliyor. Water<Less® Teknolojisi dışında Dockers® 2014’ten bu yana iş birliği yaptığı ve dünyanın en geniş çaplı pamuk sürdülebilirliği programı olan BCI-Better Cotton Initiative (Daha İyi Pamuk Girişimi) ile de çalışmaya devam ediyor. Bu özel girişim 21 ülkede 2 milyondan fazla pamuk çiftçisine su tasarrufu yöntemlerini de barındıran sürdürülebilir çiftçilik teknikleri eğitimleri sunuyor. 2021 yılı itibariyle ise Dockers® ürünlerinin kaynaklarının %100’ü sürdürülebilir bir şekilde sağlanıyor olacak. Aynı zamanda Dockers® Sonbahar 2020 koleksiyonunda geri dönüştürülmüş performans polyester elyafları gibi atık plastiklerin geri dönüşüm işlemlerinden geçirilmesiyle elde edilen Repreve ipliklerinden üretilen üst parçalar da sunuyor. Repreve iplikleri geri dönüştürülmüş materyeller kullanılarak oluşturulmuş; nemi emme, soğutma, ısıtma ve su tutmama gibi özelliklerle sahip; lider, en çok güvenilen ve markalaşmış performans elyafıdır.

     

     

     

     

     

     

    STİL

     

    SUNUM 1| İŞ

    Sonunda işe geri döndünüz ama geleceğinize odaklanıyorsunuz ve bu yeni kıyafet mottonuz! Artık zor, telaşlı ve öngörülebilir stiller geride kaldı: Size özenle dikilmiş, çok yönlülük ve teknolojinin katabileceği en iyi konfor ile yaratılmış muhteşem bir stil sunuyoruz. Artık evden, en sevdiğiniz café’den ya da iş yerinden çalışıyor olmanız fark etmiyor: Bu parçalar sizi her zaman iyi gösterecek, iyi hissettirecek ve her ana hazır olmanızı sağlayacak.

     

     

    SUNUM 2 | SEYAHAT

    Tüm işlerinizi halletiğiniz yoğun iş günleri, Cuma öğleden sonra koşuşturmanın yavaşlamaya başladığı o an ve hafta sonunun getirebileceği olasılıklar arasında denge kurmak. Yaşam tarzınız gibi her ana uygun esnek parçalar sunan bu koleksiyon tam da bu dengeyi kurmanız için. Kaçışlar, molalar ve iyi yaşam gibi farklı anlar için tasarlanan bu koleksiyon nem emme, ultra nefes alabilme, kolay katlanabilme ve esnek konfor gibi üst seviye yenilikleriyle gün batımından gün doğumuna kadar iyi hissetmenizi sağlayacak.

     

     

     

     

     

     

    SUNUM 3 | TATİL

    Huzur, neşe ve mutluluk: Bu tasarımlar ailenizle, arkadaşlarınızla ve en önemli kutlamalarınızda eğlencenizi bir üst seviyeye taşıyacak. Eğer eşi benzeri görülmemiş bir kazağa, büyük yeniliklerle yaratılmış şık bir pantolona ya da sonbahara hazır bir kadifenin yardımına ihtiyacınız varsa, bu tatil stilleri sizin için biçilmiş kaftan olacak. Bu sezon modern tatil stilinin sezonu olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.