DOLAR 32,5991
EURO 34,7223
ALTIN 2496,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dudak dolgusunda son trend

    Dudak dolgusunda son trend
    14.02.2017
    A+
    A-

    Ağzın doğal kıvrımını koruyarak dolgun dudaklar elde etmek artık mümkün.
    Kimi dolgun dudaklar, kimi daha belirgin, kimi de dudaklarının yaşla birlikte kaybolan doğal yapısına kavuşmak istiyor. Yüzün ifadesini değiştiren dudaklar, son dönemde estetik uygulamalarında da öne çıkıyor. Dudaklarını dolgunlaştırmak, büyütmek isteyenler, kalıcı dudak implantı Permalip ile istedikleri dudaklara kavuşuyor.

    Ağzın doğal kıvrımını koruyarak dolgun dudaklar elde etmek artık mümkün. Günlük hayatı etkilemeyen, kolayca uygulanan silikon-bazlı kalıcı dudak implantı, ezberlerdeki dudak dolgunlaştırma algısını değiştiriyor.

    30 dakika süren uygulama ile dolgun dudaklara sahip olunurken istenildiğinde ise 10 dakikalık bir işlemle çıkarılabiliyor. Kalıcılığıyla fark yaratan, alternatif boy ve dolgunlukta seçenekleri olan Permalip, kişinin ihtiyacına göre doğru implantı, doktoru ile birlikte seçmesine olanak da sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.