DOLAR 32,2874
EURO 34,769
ALTIN 2378,633
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyaca ünlü outdoor markalarının en yeni koleksiyonları Boyner’de

    08.01.2019
    A+
    A-

    Kış mevsiminde de keyifli alışverişin adresi olan Boyner, outdoor giyim ve ayakkabı kategorisinde zengin bir koleksiyon sunuyor.

    Son yıllarda outdoor etkinliklerinin ve doğa yaşam tarzının yükselmesiyle birlikte outdoor ürünlerine olan ilgi de artıyor. Boyner, dünyaca ünlü outdoor markalarının konfor ve tasarım açısından benzersiz teknik özelliklere sahip ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Columbia, The North Face gibi lider markaların yanı sıra Quiksilver, O’neill, Bad Bear gibi markaların ürünleri Boyner’in reyonlarında boy gösteriyor.

    Soğuk hava koşullarında ve doğa etkinliklerinde ihtiyaç duyulan koruyucu özelliklere sahip ürünler geliştiren outdoor markaları, 2019’da da meraklılarına vazgeçilmez seçenekler sunuyor. Boyner’in outdoor koleksiyonunda, rahatça yürümeye olanak sağlayarak hayatı kolaylaştırırken, su geçirmeyen ve nemi de dışarıda tutan bot seçenekleri en çok ilgi gören ürünlerin başında geliyor.

    Soğuk kış günlerinde su ve rüzgâr geçirmeyen, aynı zamanda nefes alabilen teknolojisiyle dikkat çeken, farklı renk ve özelliklere sahip olan montlar, gelişmiş teknolojileri ve modern tasarımları ile ilgi çeken ayakkabılar, polar sweatshirt’ler, pantolonlar, çeşit çeşit bereler ve eldivenler Boyner’de outdoor severlerle buluşuyor.

    Müşteriler outdoor ürünlerine, Boyner mağazalarından ve online alışveriş sitesi boyner. com. tr üzerinden ulaşabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.