DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dünyanın en ünlü kristal markası Baccarat, Related Group ile yeni rezidans projesinde buluştu

    Dünyanın en ünlü kristal markası Baccarat, Related Group ile yeni rezidans projesinde buluştu
    16.01.2023
    A+
    A-

    Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği gayrimenkul fırsatlarının yeni adresi Amerika’nın güneyinde bulunan Miami oldu. Hızla değer kazanan bölgede bulunan konutlar, Türk alıcılarının da ilgisini çekiyor. Türkiye’den de son dönemde ciddi talep görmeye başlayan Miami; mimarisi, hizmet anlayışı ve güçlü iş birlikleri ile dikkat çeken projelere ev sahipliği yapıyor. Amerika’nın en büyük gayrimenkul firmaları arasında yer alan Related Group, el işçiliğiyle yapılan dünyanın en prestijli ve başarılı Fransız kristal markası Baccarat ve SH Hotels & Resorts ortaklığı ile yeni bir rezidans projesini hayata geçirdi. Baccarat Residences, dünyanın en heyecan verici şehirlerinden birinde ev   almak isteyenlerin tercihi olmaya başladı.

    Miami, yurtdışında gayrimenkul almak isteyenler için Amerika’nın son dönemde dikkat çeken bölgesi oldu. Gayrimenkul ve otelcilik alanında hizmet veren Amerika’nın köklü markası Related Group’un Miami’de hayata geçirdiği Baccarat Residences projelerinin hem mimari hem de ayrıcalıkları ile bölgenin gözde yapıları arasında yer alıyor. 75 kattan oluşan residence binası Arquitectonica, Meyer Davis ve Enzo Enea’nın da bulunduğu dünyanın önde gelen mimarların ve tasarımcıların imzasını taşıyor.

    Miami’deki projelerin tasarımın yanı sıra hizmetleriyle de fark yarattığını belirten Related Group Kurucusu ve CEO’su Jorge M. Pérez Baccarat Residences Miami projesinde Premium hizmet anlayışını benimsediklerini vurguladı. Baccarat Residences Miami konut sakinlerinin ulaşım koordinasyonu, randevularının düzenlenmesi gibi birçok kişisel ihtiyacını konsiyerj ekibi ile desteklenmesi gibi Premium hizmet anlayışı sunuyor. Bina içerisinde yer alan Grand Salon’da konut sakinlerinin istedikleri etkinliğe ev sahipliği yapmasına olanak sağlıyor. Bunlara ek olarak 7/24 teknoloji ve BT desteği, birinci sınıf evcil hayvan ve çocuk bakımı kolaylaştırıcılarına bağlantılar, bakkal ve eczane dahil kişisel alışveriş ve teslimat yönetimi, taze çiçek teslimatları ve Baccarat Gold Üye ayrıcalıklarına erişim beş yıldızlı hizmetler arasında yer alıyor.

    Gayrimenkul almak isteyenlerin artık fark yaratan projeleri tercih ettiğini dile getiren Perez, “Baccarat Residences Miami projemizi satışa çıkardığımız ilk günden bu yana yoğun ilgi ile karşılaştık. Şu anda projenin yaklaşık yüzde 86’ı satışı tamamlanmış durumda. Özellikle Kolombiya, Meksika, Brezilya ve şimdi de Türkiye gibi ülkelerinden talep alıyoruz. Türkiye’de yine son dönemde ciddi oranda Miami’ye ilgi gösteriyor. Tasarım ve hizmet açısından projelerimizi Türkiye ile benzerlikler taşıması sebebiyle Türkiye’den de talep gelmesi bizi mutlu ediyor.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.