DOLAR 32,3391
EURO 35,0952
ALTIN 2239,965
BIST 8855,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Vitrifiye’den 2017 Cersaie Fuarı’nda tasarım şöleni

    Ege Vitrifiye’den 2017 Cersaie Fuarı’nda tasarım şöleni
    05.10.2017
    A+
    A-

    Cersaie Fuarı’na katılan başlıca Türk markalardan biri olan Ege Vitrifiye kalite ve iyi tasarımdan ödün vermeyen ürünlerini İtalya’nın Bologna şehrinde sergiledi.

    Her sene olduğu gibi bu sene de Cersaie Fuarı’nda kendini tüm dünyaya tanıtan firma, Premium serilerini, kanalsız klozetlerini, ince bantlı ve renkli lavabolarını 25-29 Eylül tarihlerinde profesyonellerin beğenisine sundu. Avrupa tasarım ödülüne layık görülen Finikia serisi, denizden ilham alan Catamaran serisi, Anti-bakteriyel Selge serisi ve özenle hazırlanan tüm ürünler ziyaretçilerden tam not aldı.

    Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş “ Cersaie fuarı sektör profesyonellerini bir araya getiren büyük ve önemli bir organizasyon. 1983’ten beri düzenlenen fuar, hem seramik sektörü hem de inşaat sektörü için önemli bir buluşma noktası olmaktadır. Firmamız özel tasarlanan yeni standıyla Cersaie fuarında fark yaratmış, markasını ve ürünlerini dünyanın dört bir yanından gelen ilgililerin beğenisine sunmuştur. Fuar süresince standımızda aldığımız görüşler ile 2018 ürün portföyüne yön verilecektir” diye belirtiyor.

    Cersaie fuarını seramik sağlık gereçleri sektörü ve Ege Vitrifiye ihracatı açısından değerlendiren Savaş “Ağırlıklı olarak %75’i seramik kaplama malzemelerinden oluşan fuarda, seramik sağlık gereçleri ağırlığını her geçen gün artırmaktadır. Bu artış bizim için çok önemlidir. Ege Vitrifiye bu sene Cersaie Fuarı’nda Türk Seramik Sağlık Gereçleri Sektörü’nü tanıtan en önemli marka olmuştur. Geçen sene ile karşılaştırıldığında bu yıl ziyaretçi sayımızda artış yaşanmıştır. Bu artış yeni müşterileri beraberinde getirmiştir. Ege Vitrifiye ürünlerinin %60’tan fazlasını ihracat için üretmektedir. Cersaie ve diğer yurtdışı fuarları da firmamızın katma değeri yüksek ürünlerini tanıtabilmek ve yeni iletişimler sağlayabilmek adına büyük bir fırsattır” diye ekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.