DOLAR 32,337
EURO 35,1889
ALTIN 2246,55
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Yapı’dan The Superior Suites ve Cer İstanbul projelerinde yaz aylarına özel fırsatlar

    Ege Yapı’dan The Superior Suites ve Cer İstanbul projelerinde yaz aylarına özel fırsatlar
    21.06.2021
    A+
    A-

    Ege Yapı, pandemi sonrası normalleşme adımlarının atılması ile birlikte hareketlenen gayrimenkul piyasasında The Superior Suites ve Cer İstanbul projelerinde konut sahibi olmak isteyen yatırımcılara yönelik ayrıcalıklı fırsatlar içeren kampanyalar başlattı.

    Peşin Alımlarda Yüzde 20 İndirim İmkânı
    Ege Yapı, iki yıl üst üste “Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi” seçilen Kordon İstanbul’un son etabı, yeni nesil kira garantili gayrimenkul yatırım modeli “The Superior Suites Kordon İstanbul” için peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkânı sunuyor. Kampanya çerçevesinde Ege Yapı ayrıca, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile banka kredisi kullanmak istemeyenleri, yüzde 20 peşinat ile vade farksız 48 aya kadar taksit fırsatıyla süit sahibi yapıyor.
    Yatırımcısına aylık 13.000 TL’ye varan kazanç ile 20 yıl boyunca gelir sağlamayı garanti eden
    The Superior Suites modeli, lokasyonu ve çevresinde bulunan sosyal olanaklar ile eşsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere farklı tip ve özelliklerde özel dekorasyonlu 3 süit seçeneği bulunan proje, satın alınan ünitelerin Ege Yapı tarafından işletilmesi ile birlikle geleneksel gayrimenkullerden çok daha hızlı yatırımın geri dönüşü sağlanıyor. Liste fiyatları 1.310.000 TL ile 5.000.000 TL arasında değişen
    The Superior Suites projesinin 2022 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

    Cer İstanbul’da Peşinatı Teslimde Ödeme Fırsatı
    Ege Yapı’nın Emlak Konut GYO güvencesiyle Tarihi Yarımada’da geliştirdiği Cer İstanbul projesinde peşinat ödemesinin teslimde yapılacağı kampanya kapsamında taksitlere ise 2022 yılında başlama avantajı sunuluyor. Yüzde 10 rezervasyon bedelinin sözleşme sırasında alındığı kampanyada, yüzde 40 peşinat ise teslimde ödeniyor. Ege Yapı, kalan miktar için ise ilk 12 ayı ödemesiz olacak şekilde kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile 48 ay vade farksız taksitlendirme fırsatı tanıyor. Taksit ödemelerine 13. aydan itibaren başlanan projede rezidans sahibi olmak isteyenler peşin alımlarda yüzde 20 indirimden faydalanıyor. Rezidans blokların Eylül ayında, Loft ünitelerin ise yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.
    Ege Yapı’nın Temmuz ayının sonuna kadar devam edecek kampanyalarından yararlanmak isteyenler, web sitesinden ve satış ofislerinde detaylı bilgi alabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.