DOLAR 32,3978
EURO 34,6094
ALTIN 2392,686
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En şık öğretmenler için Dockers by Gerli

    En şık öğretmenler için Dockers by Gerli
    21.11.2017
    A+
    A-

    Şehir şıklığının öncüsü sportif modelleri deri ve nubuk dokunuşlarla yeniden yorumlayan Dockers by Gerli, modern detaylarıyla harmanladığı 2017 Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile gün boyu hareket halinde olan öğretmenler için konfor dolu alternatifler sunuyor. Kahverengi, siyah, füme ve lacivertin en soft tonlarını, sağlam bağcık ve kontrast renkli şerit detayları ile buluşturan Dockers by Gerli modelleri, öğretmenlerin tarzına tarz katıyor.

    Canvas pantolonlar, gömlekler ve trikolarla kombinlendiğinde şık bir görüntü oluşturan Dockers By Gerli’nin Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan en konforlu ayakkabı modelleri, öğretmenlerin gardırobunda yer almayı bekliyor. Gündelik hayatında konfor ve tarzından ödün vermeyen öğretmenleri, gün boyu rahat ve şık adımlar bekliyor.

    Dockers by Gerli’nin şıklık ve konforu bir arada sunan ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLOIn Street mağazalarına uğrayabilir ya da www. flo.com. tr/dockers sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.