DOLAR 32,4334
EURO 34,7807
ALTIN 2400,021
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erkek modasının kilit parçaları için sen de BOYNERLE

    Erkek modasının kilit parçaları için sen de BOYNERLE
    06.11.2017
    A+
    A-

    Sonbahar – Kış 17/18

    Boyner, yeni sezonu dünyaca ünlü markaların seçilmiş koleksiyonları ve Boyner özel markalarının iddialı tasarımlarıyla karşılıyor. Boyner, iş ve özel hayatında stili ile öne çıkan, modayı sıkı sıkıya takip ederek trendleri uygulayan erkekleri, spordan klasiğe tüm koleksiyonları bir arada bulabileceği bir moda keşfine davet ediyor.

    Erkek stilinin zamansız parçaları

    Beymen Business markalı yün kazak ve hırkalar, klasik giyimin tamamlayıcısı kilit parçalar arasında yer alıyor. Klasik siyah, lacivert, haki, bordo, füme, gri yünlü trikolar boğazlı, bisiklet ve polo yaka modelleriyle ceket içine giyilebildiği gibi chino pantolonlarla da kombinlenebiliyor.

    Kumaş kalitesi ve tasarımdaki üstünlüğüyle Altınyıldız markasının köklü geçmişini, üst düzey işçilikle inşa edilen Classics şıklığı ile sunan Altınyıldız Classics, erkek modasında klasik şıklığın kodlarını veriyor. Vücutla %100 uyumla hareket eden 360° pamuklu Altınyıldız Classics pantolonlar, deforme olmadan gün boyu korunarak rahatlığı ön plana çıkartıyor.

    Fabrika, sonbahar kış koleksiyonu modern ve özgün tasarımlarıyla şehirli erkeğe zamansız bir stil vadediyor. Yeni sezonda farklı kesimler, erkeğin vücut anatomisi ile uyumlu rahat, fit kalıplar ön plana çıkıyor. Soğuk ve koyu renklerin yoğun olduğu tasarımlarda mürdüm, gri, bej gibi canlı tonlar yerini alıyor. Empirme kumaşları sıkça göreceğimiz sezonda gömlekten pantolona, trikodan ceketlere kadar her tasarımda yer alan desenler erkeğin klasik tarzına ayrı bir şıklık katıyor.

    Cotton Bar, sonbahar kış sezonunu dark teal ve back to roots temalarıyla karşılıyor. Dark teal koleksiyonunda, kışın gelişinin habercisi bitkilerin doygun ve güçlü renk tonları esin kaynağı oluyor. Back to roots da ise köklere, doğaya ve doğala geri dönüş, doğal lifler, renkler ve materyallerin etkisiyle tasarlanıyor. Pantolon grubunda armürlü, saten, kadife dokumalar ve non-iron kumaş tipleri, gömlek grubunda jakarlı, saten dokumaların yanısıra ekose ve çizgili desenler, baskılı kumaşlar regular ve slim fit kalıplar kullanılıyor.

    Klasik stilin en akıllı hali

    Erkek gardıroplarının en akıllı parçalarından Network non-iron gömlekler, Boyner’de… Network non-iron gömlek, özel kaplama teknolojisi ile geliştirilmiş yapısı sayesinde yıkandıktan sonra ütü gerektirmiyor. Leke tutmama özelliğine sahip %100 pamuk kumaştan tasarlanan gömlekler, erkeklerin gün içinde yaşadığı buruşukluk sıkıntısını ortadan kaldırıyor.

    İlkleri ve sıra dışı tasarımları ile dünya modasına yön veren köklü marka Pierre Cardin ise renkli ve desenli trikolarıyla klasik giyime alternatif bir tarz sunuyor. Koleksiyonunda süveter, hırka, yelek ve boğazlı kazaklarda alışılagelmiş renklerin yanı sıra kırmızı, mavi, sarı, yeşil ve mor gibi alternatif renklere yer veren Pierre Cardin, cesur erkeklere özel hissedecekleri tasarımlarla sesleniyor.

    Zamansız erkek stilini tamamlayan aksesuarlar Boyner’de

    Boyner’in dünya markaları ve Boyner’e özel markalarla sunduğu erkek giyiminin zamansız parçaları, Boyner ayakkabı koleksiyonunda yer alan birçok farklı seçenekle tamamlanıyor. Boyner erkek ayakkabı koleksiyonunda yer alan Mercedes, Greyder, İnci, Cacharel, Pierre Cardin gibi markalar daha klasik seçenekler sunarken, Timberland, Levi’s, Mavi, Grisport, Zuma gibi markaların koleksiyonları smart casual bir görünüme eşlik ediyor.

    Boyner, sonbahar-kış sezonunda da zahmetsiz alışveriş keyfi yaşamak ve tek bir yerde tüm ihtiyaçlarını karşılamak isteyen erkeklere 37 şehirdeki 95 mağazasında ve boyner. com. tr’de zengin ve farklı seçenekler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.