DOLAR 32,5873
EURO 34,7821
ALTIN 2505,522
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Esenyurt’un ilk öğrenci evi NCadde Ateş Corner’da teslime başlıyor

    Esenyurt’un ilk öğrenci evi NCadde Ateş Corner’da teslime başlıyor
    15.01.2021
    A+
    A-

    Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler, yeni yıl ile birlikte başlıyor.7 bin 161 metrekare arazi üzerinde, 3 katlı tek bir blok olarak inşa edilen, 1+0, 1+1 olmak üzere 300 daire ve 18 ticari alandan oluşan proje üst düzey yaşam platformu yaratıyor. Esenyurt Üniversitesi’nin hemen yanındaki konumu, teknoloji odası, kütüphane gibi donanımlarıyla üst düzey çalışma ortamı yaratan proje, merkezi konumu ve hemen tapu avantajıyla da yatırımcılardan büyük bir talep görüyor.

     

    Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Özyurtlar Holding, Esenyurt’ta hayata geçirdiği projesi ‘NCadde Ateş Corner’ ile bilinen öğrenci evlerini, üst düzey donanımla yeniden tanımladı. Bölgede ilk kez öğrencilere yönelik bir proje geliştirerek bu alana liderlik eden holding, en yeni teknolojiler kullanılarak tasarladığı projesiyle üst düzey yaşam ve çalışma ortamı sunuyor. 1+0, 1+1 seçenekleriyle 300 daire ve 18 ticari alandan oluşan proje, her yönüyle öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılarken, yüksek katma değerli bir yatırım avantajı sunuyor.

     

    Sadece öğrenci evi değil, kazançlı yatırım aracı

    Projenin, başından sonuna üretim, satış, imalat süreçleri ile kurumsal şirket talepleri ve kiralama görüşmelerini tek başına yöneten genç iş insanı, Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt, Esenyurt’un gelişimine liderlik eden bir holding olarak ‘NCadde Ateş Corner’ projesiyle bölgede öğrencilere yönelik üst düzey yaşam ve çalışma ortamı sunan ilk projeyi geliştirdiklerini vurguladı. Projenin yönetimini ve satış organizasyonunun yürüten Alper Özyurt, şunları söyledi:

     

    “Projemiz, Esenyurt Üniversitesi’nin yanı başındaki konumu, üst düzey bir yaşam ve çalışma ortamı sunan donanımının yanı sıra hemen tapu avantajıyla da yatırımcılar tarafından kazançlı bir yatırım olarak görülüyor. Bu avantajlarıyla da sadece öğrencilere değil tüm yatırımcılara hitap ediyor. 1+0, 1+1 olarak tasarladığımız dairelerden oluşan, 3 katlı tek bir blok olarak inşa ettiğimiz projemizle bölgeye yeni bir konsept kazandırdık. Sadece öğrenciler değil gayrimenkul yatırımcıları da projemize yakın bir ilgi gösteriyor. Çünkü projemiz tek başına bir öğrenci evi projesi değil. Güvenli, üst düzey, ayrıcalıklı bir yaşam ve sosyalleşme ortamı sunduğumuz kazançlı yatırım adresi olarak farklılaşıyor. Bölgenin tek öğrenci evi projesi olarak da bölgeye yeni bir kulvar kazandırıyor. 300 daire ve 18 ticari alandan oluşan projemizde, ocak sonu itabariyle teslimlere başlıyoruz. Hali hazırda teslim ettiğimiz ticari alanlarımızda, bölge ekonomisinin çekim gücünü oluşturan çok önemli yerel markalar ile Türkiye’nin en çok bilinen ve tercih edilen markaları, yerini aldı.

     

    300 öğrenci evi 18 ticari alan…

    ‘NCadde Ateş Corner’, 7 bin 161 metrekare arazi üzerinde 3 katlı tek bir blok olarak inşa ediliyor. 2 ya da 4 kişinin kalabilmesine olanak sağlayan toplam 300 adet öğrenci evi ve 18 adet ticari alandan oluşan proje; öğrenciler, genç profesyoneller ve genç akademik çevre için otel konforuyla ve eğitim-öğretimi destekleyici bir donanımla hayata geçiyor. Projede kütüphane, basit kullanıma uygun yüksek teknolojik uygulamalar, özel tasarlanmış ortak sosyal alanlar, kafeler, özel mutfaklar, çalışma odaları ve hobi alanları olacak. 7/24 güvenlik sistemi, yüksek hızda fiber internet bağlantısı ve resepsiyon hizmetinin de yer aldığı proje, tamamen gençlerin konforu ve güvenliği düşünülerek tasarlandı. Her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk ve özel eşyalar için bir de kasa yer alıyor. Gençlerin rahat ulaşımına imkan veren, üniversitelere ve iş merkezlerine yakın lokasyonda konumlandırılan‘NCadde Ateş Corner’; Esenyurt Üniversitesi’nin yanında, Doğan Araslı Caddesi üzerinde ve E5 karayolu ile TEM bağlantı yolunun paralelinde yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.