DOLAR 32,5019
EURO 34,5957
ALTIN 2497,368
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evlerde değişim başlıyor

    Evlerde değişim başlıyor
    05.06.2020
    A+
    A-

     

    Pandemi sürecinde evde geçirilen zamanın artması ile bahçeli evlere talebin arttığı biliniyor. Aynı zamanda evde geçirilen süreç sonrası insanların mobilyalarında da değişiklik yapma arzusu, mobilya sektörünü yakından ilgilendiriyor.

    Evde geçirilen zaman içerisinde insanlar eğlenirken kullandıkları malzemeleri gerek boya yardımı ile gerekse dönüştürüp, yaşam alanlarında keyifli anlar yaşayarak zamanını değerlendirmeye devam ediyor. Pandemi sürecinin şüphesiz en zorlayan yönü evlerde geçirilen uzun zamanlar insanlarda doğa ile iç içe olma arzunu ön plana çıkardı. Bahçeli ev taleplerinde artış gözlemlenirken, bahçe mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da evinde kullandığı ürünlerden sıkılan bir çok kullanıcı da mobilya markalarını yakından takip eder hale geldi. 40 yılı aşkın bir süredir hizmet veren ATİA, Pandemi sonrası insanların yaşam alanlarında yapacakları değişiklikleri değerlendirdi. Yoğun bir proje talebinin olduğunu belirten ATİA Kurucusu Haluk İder, “ İnsanlar uzun süredir aynı alanlarda vakit geçirmelerinden dolayı eşyalarından sıkıldı. Bu materyal anlamında talebi arttırdı. Bir de proje anlamında talepler var. Mevcut bulunan ev içerisinde tamamen A’da Z’ye değişiklik yapmak isteyen iş yerleri, konutlar ve daireler için özel projeler çalışıyoruz. Bahçe ve doğa ile iç içe olma arzusu da gözlemlediğimiz bir diğer konu. Özellikle bahçe imkanı olan kullanıcılarımız da yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getirebilecek detaylar ile projelerimize yön veriyor” dedi.Mobilya sektörünün normalleşme süresine hızlı adapte olabileceğini vurgulayan Haluk İder, “Gelen talepler aynı şekilde üretimi de destekleyecek. Bu sayede ülke ekonomisine de katkı sağlayacak. Zincirin halklarında bizler daha fazla çalışarak yüksek kalite standartlarında kullanıcılarımızı hazırladığımız projeler ve ürünler ile biraz olsun sevindirebilirsek motivasyonumuz da aynı ölçüde yüksek olacaktır” diye konuştu.

    Ergonomik tasarlanan ürünler ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı sürdüren ATİA, gelecek dönemde çıkaracağı yeni ürünleri ile de yaşam alanlarında konfor ve rahatlığı birleştirenleri buluşturacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.