DOLAR 32,3845
EURO 35,0467
ALTIN 2326,192
BIST 9140,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Evlerinde değişiklik isteyenlerden uzun vadeli tadilat planları yapmaya başladı

    Evlerinde değişiklik isteyenlerden uzun vadeli tadilat planları yapmaya başladı
    03.04.2020
    A+
    A-

    Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında evde vakit geçirenler, tadilat ve düzenleme hizmetlerine yöneliyor. Online hizmet sektörünün lideri Armut.com, 11 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında ev tadilatı ve düzenlemesine yönelik hizmet taleplerini inceledi. Buna göre cam balkon gibi ev tadilat hizmetlerine taleplerde artış olduğu görüldü.

    Koronavirüs sebebiyle evlerine kapananlar, evleriyle ilgili düzenlemeler yapmaya karar verdi. Türkiye’nin önde gelen online hizmet platformu Armut.com’a 11 Mart – 1 Nisan arasında gelen taleplere göre, en çok  ev tadilatı, cam balkon kapama, boya badana gibi hizmetler tercih ediliyor.

    Evde geçen zaman arttıkça, evleriyle ilgili uzun vadeli planlar yapanlar, temel ihtiyaçlara yönelik hizmetleri araştırıyor.Kalorifer ve doğalgaz tesisatı yenileme, boya badana, dış cephe boyama, fayans ve seramik döşeme gibi hizmetlere yönelik incelemelerde, bu süreçte artış yaşandığını söylemek mümkün.

    Uzmanlar ve yetkililer evde kalmayı önerirken, mutfak ve bahçe işleriyle boş vakitlerini değerlendirenler, mutfak dolabı yapımı ve bahçe düzenleme peyzaj hizmetlerine yöneliyor. Balkonlarından temiz hava alan ancak soğuk havalardan şikayetçi olanlar ise cam balkon düzenlemesi talep ediyor.

    İleri tarihli hizmet almak isteyenlerin taleplerinin yanında şimdiden Armut.com üzerinden online keşif yaptırmak isteyenlerin de olduğu gözlemleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.