DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor

    Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor
    15.11.2017
    A+
    A-

     

    İstanbulluları keyifli ortamıyla fetheden Fenix, eşsiz menüsünde yer alan özel Taco lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

    Güney Amerika mutfağını yorumladığı menüsü ve şık ortamıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından bir olan Fenix, kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor. Zengin menüsünde yer alan hafif seçeneklerden Taco lezzetleri, “sert” ve “yumuşak” kabuklu olarak ikiye ayrılıyor ve çeşitlilikleri ile fark yaratıyor.

    Fenix’in benzersiz menüsünde yer alan Taco’lar, favori tatların başında geliyor. Yumuşak Kabuklu Taco seçenekleri arasında; ‘Kabak Çiçeği & Mozzarella’, ‘Levrek Tempura & Guacamole’, ‘Acılı Ton & Jalapeno, Avokado’, ‘Dana Kaburga & Mexica Salsa’, ‘Tantuni & Domates Salsa ve Acılı Süt Kuzu Kokoreç’ gibi farklı lezzetler yer alıyor. Sert Kabuklu Tacolar ise; ‘Acılı Kral Yengeç’ ve ‘Kuzu Kaburga & Guacamole’ seçenekleriyle sunuluyor.

    Görkemli barı ve zengin menüsüyle Fenix, hem keyifli akşam yemeklerinin hem de eğlencenin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.