DOLAR 32,403
EURO 34,79
ALTIN 2394,979
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geçiş mevsimi FLO’nun sneaker koleksiyonuyla renkleniyor

    Geçiş mevsimi FLO’nun sneaker koleksiyonuyla renkleniyor
    20.09.2017
    A+
    A-

    FLO, hem casual giyimin hem de spor kombinlerin en gözde tamamlayıcısı olan slip-on ve sneaker’lar ile sonbaharı rengârenk karşılıyor. Bu sezon moda dünyasının en hit trendleri arasında yer alan çiçekler, nakışlar, süet kumaşlar ve ışıltılı detaylar trok tabanlarla buluşup, FLO Sonbahar koleksiyonu ile ayaklara taşınıyor.

    Son zamanlarda bütün parçalarda karşımıza çıkan nakış ve çiçek detayları, rahat ve spor giyimin simgesi slip-on’lara ve sneaker’lara şıklık katıyor. FLO’nun spor kombinlerin en şık tamamlayıcısı olan çiçek desenli sneaker’ları sonbaharı renklendiriyor.
    Sezonun yükselen trendi trok tabanlar ve süet kumaşlar, Flo’nun Slip-on&Sneaker Koleksiyonu’nda buluşuyor. Işıltılı taşlarla detaylandırılan çocuk ve kadın modelleri günlük hayata şıklık katıyor. Lacivert, siyah gibi her daim tercih edilen renkler koleksiyon içerisinde ön plana çıkarken, beyaz sneaker’lar bu sezon da gardropların olmazsa olmazı olarak FLO’da kendine yer buluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.